Liz Hathway Astrologie: Mars conjunct Uranus, Mars in Stier

Sinds 2011 staat Uranus in vuurteken Ram, en elk twee jaar sindsdien heeft Mars een conjunctie met Uranus gemaakt. Echter, de conjunctie van Mars en Uranus aanstaande woensdag, zal de laatste conjunctie in Ram zijn. Dit is tevens ook de laatste conjunctie die Uranus maakt (met uitzondering v.d. Maan), voor dat hij op 6 maart 2019, definitief in Stier komt te staan. In vele opzichten, is deze conjunctie bijzonder: hij valt ook in de allerlaatste graad van Ram (in 29°11′) – een zgn. kritische of anaretic degree. Wat moet je je hierbij voorstellen? Het is alsof de planeten Mars en Uranus in de wacht staan, hun rit door de Ram is bijna op, de koffers worden ingepakt, het is tijd om in beweging te komen. De normale rusteloosheid van Mars/Uranus wordt nu extra benadrukt – evenals de behoefte om in aktie te komen: de tijd dringt. Mars/Uranus samen, hebben altijd een  explosieve, impulsieve, daadkrachtige uitstraling, dit wordt nu versterkt. Het doet mij aan vuurwerk denken – fantastich mits in goede handen. Deze planetaire combo maakt prikkelbare – en overhaast, assertief maar ook ruziezoekend , echter zolang als je in staat bent om even tot tien te tellen, is er niets aan de hand. Mars/Uranus maakt ook vatbaar voor ongelukken – dus neem gewoon even de tijd. Laat je je niet verleiden tot gekkigheid in het verkeer. ‘Road Rage’? NEE. Niet doen. Laat je niet gek maken. Dit is de energie van de ‘flash flood’, van de ‘wild forest fire’ van gevaar, demonstraties die plotseling uit de hand lopen, van nieuwe uitvindingen. Maar aan de positieve kant, Mars/Uranus/Ram is de energie van de doorbraak, van de nieuwe richting, en van het plotselinge inzicht. Eigenlijk hoort er een sticker op  ‘breekbaar, met zorg behandelen’.

Liz Hathway (CIA agente 115) is een astroloog met meer dan 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verrassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Op donderdag komt Mars in Stier te staan. Stier is allesbehalve een snelle jongen, en hier de energie van Mars is opbouwend, en doorzetterig in plaats van wild. Stier is een teken dat gestage vorderingen maakt. Ploeteren is een woord dat spontane bij mij opkomt. Een Stier heeft veel geduld, is fysiek heel sterk en kan veel dragen. Eenmaal in Stier, is Mars doelgericht en met Saturnus en Pluto in Steenbok, het harde werken dat nu gaat komen, zal zowel voldoening brengen als vorderingen boeken.

Op zondag staat pragmatische Venus in Steenbok in sextiel met romantisch ingesteld, ‘geef mij aub een roze bril’, Neptunus in Vissen. Een sextiel is pro-actief, zoekend, en opportunistisch. Dit is de energie van de romantische dichter. Donderdag is Valentijdsdag… damen en heren …. pak de pen. Venus in Steenbok moet kunnen smelten.

P.S. Astrologieblog heeft ook een Facebook groep

© Elizabeth Hathway, Master of Arts in Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley school).
360° Astrology, Amsterdam

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Mars conjunct Uranus, Mars in Stier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *