Liz Hathway Astrologie: Mercurius driehoek de Noordknoop in Kreeft

Mercurius driehoek de Noordknoop in Kreeft

Lieve astrologieblog lezers…
Vandaag hebben we een grote water driehoek tussen Mercurius in Vissen, de Noorknoop in Kreeft en de Maan in Schorpioen en er kan ruimte voor een prettige emotionele verbinding onstaan. Mercurius driehoek de Noordknoop is bevorderlijk voor het samenwerken en voor het gezamenlijk oplossen van problemen. Als we een laagje dieper gaan, dan zou je ook kunnen zeggen dat we dingen kunnen aanvoelen. Mercurius in Vissen is heldervoelend, mystiek, en paranormaal begaafd. We kunnen dingen ‘aan ons water voelen’ – de vraag is, kunnen we informatie die we langs deze weg binnen krijgen, ook tot ons bewustzijn toelaten? Durven we het een plek te geven, het toe te laten?

Liz Hathway is een astroloog met meer dan 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verrassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Mercurius driehoek de Noordknoop in Kreeft

De komende maanden speelt Mercurius een interessante rol. Volgende week – 5 maart – gaat Mercurius retrograde lopen in de laatste boog minuten van het sterrenbeeld Vissen. Een dagje later, komt Uranus in Stier te staan. Vervolgens maakt Mercurius nog twee vierkanten met Jupiter in Boogschutter (op 16 maart en 12 april) en ook nog twee driehoeken met de Noordknoop (op 15 maart en 10 april). In deze periode, is het belangrijk om onze eigen ingevingen te volgen – al kunnen we niet altijd rationeel verklaren waar deze ingevingen vandaan komen. Als we hierin te onzeker zijn, dan is er een risico dat we naar anderen gaan kijken, hoe doen zij dit of dat? Of dat we anderen als autoriteit zien en hun advies gaan opvolgen. Mercurius blijft nu best lang in Vissen – en Vissen is een dualistisch teken. We kunnen nu erg beinvloedbaar zijn – of juist veel dichterbij ons zelf komen.

Mercurius driehoek de Noordknoop in Kreeft

Op donderdag staat de Zon in Vissen sextiel Mars in Stier en er kan eindelijk beweging in een zaak komen. Mars in Stier is nogal obstinaat maar de Zon in Vissen heeft veel overtuigingskracht. Aarde en water maken samen klei – en van klei kun je mooie dingen maken.

Vrijdag staat Venus in Steenbok haaks op Uranus in Stier. Wat de liefde betreft, de oude manieren van doen en laten werken niet meer en sommige relaties zullen ongetwijfeld op scherp staan. Op vrijdag wisselt Venus ook van teken – aarde is passé – lucht is ‘hot’. We kunnen ook wat meer lucht gebruiken. Momenteel staat er geen enkele planeet in een lucht teken – en alle planeten bevinden zich ook binnen 180 graden. We zien maar de helft van het plaatje. Lucht biedt perspectief -en geeft letterlijk meer adem. Volgende week wisselt Uranus ook definitief van teken. Liefde krijgt nu echt een andere kleur.

Ik wens jullie een hele fijne week.  Wil je informatie over je eigen horoscoop of wil je meer weten over je eigen relatie? Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen.

Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)
360 Degrees Astrology, Amsterdam
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW 1316.38.944.B01

P.S. Astrologieblog heeft ook een Facebook groep

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Mercurius driehoek de Noordknoop in Kreeft

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *