Liz Hathway Astrologie: Venus in Vissen, Mars in Tweelingen

Op het gebied van relaties, komen er een aantal belangrijke veranderingen aan. Venus is de planeet die o.a. over verbinding, compromis, liefde, en ‘de lieve vrede’ gaat. In vele opzichten, symboliseert Venus datgene wat ons hart begeert. Morgen (dinsdag) maakt Venus de overstap naar haar exaltatie teken, Vissen. Parels liggen in diepere wateren en Venus voelt zich helemaal thuis in VissenVenus in Vissen is romantisch ingesteld, en als je net aan een nieuwe relatie bent begonnen, zit jij zonder meer nu in de roze bril fase. Maar hoe zit het met Mars?

Liz Hathway is een astroloog met meer dan 30 jaar ervaring. ‘Voor mij is astrologie bewezen effectief en ik kom altijd tot verrassende inzichten.’ Wil je zelf meer weten over de invloed van de planeten in je eigen horoscoop ? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

Mars maakt ook op zondag een overstap. Mars verruilt sensueel, traag maar ook doorzetterig Stier, voor beweegelijk, nieuwsgierig, intelligent Tweeling. Mars in Stier wil zich binden. Mars in Tweeling? Die houdt van zijn vrijheid en wil liever geen verplichtingen aan. In de komende weken, krijgen zowel Venus als Mars te maken met Neptunus en Jupiter, die eveneens in beweegelijke tekens staan. Aan de ene kant is niets zeker, waardoor aan de andere kant, is alles ook mogelijk.

Daarnaast, gaat Mercurius in Vissen direkt op vrijdag – terwijl Pluto conjunct met de Zuidknoop staat. Loslaten, vooral van je angst, en van oude patronenen, durf je eigen waarheid te spreken!!

Ik wens jullie een super week. Liz

©Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)
360 Degrees Astrology, Amsterdam
360 degrees astrology, Kvk 3432508

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Venus in Vissen, Mars in Tweelingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *