Liz Hathway Astrologie: Mercurius en Venus in Ram

In de loop van deze week, wisselen een aantal planeten van teken. Op Woensdag komt Mercurius in Ram te staan. Ram is een moedig teken, die vaak een uitgesproken mening over dingen heeft. Ram denkt ook niet altijd na bij wat hij zegt. Hij gooit de dingen eruit. Het is daarom wel een beetje verstandig om op je woorden te letten. Dit wordt vooral belangrijk als Mercurius vierkant met Saturnus komt te staan – later in de maand.

Workshop Liz Hathway & Faye Cossar ‘Magere Hein ontmoet de onzichtbare man‘ In 2020 komen Jupiter/Saturnus en Pluto bij elkaar in het teken Steenbok. Deze drievoudige conjunctie heeft het potentiëel om ons, of nog dieper in de materie te trekken, of ons de materie te doen ontstijgen… Er is nog plaats op zondag 12 mei

Aan de plus kant, Mercurius in Ram is snel van begrijp, loopt vooruit op de parade, weet meteen wat een rage wordt en wat niet. Is intuitief en ook bereid om te vechten voor zijn eigen ideeën. Momenteel staat Mars in Tweeling, waardoor er sprake is van een wederzijdse receptie tussen Mercurius in Mars (m.a.w. Mars staat in het teken van Mercurius, en Mercurius staat in het teken van Mars). Dit betekent dat de planeten Mercurius en Mars elkaar ondersteunen, en elkaar te hulp zullen schieten. Als Mercurius iets zegt, staat Mars achter hem. Mars in Tweeling – gebruikt woorden als wapens – en is flexibel ook.

Op zaterdag, zien we dat de Zon in Stier komt te staan, het teken waar de planeet Venus bij hoort. Venus gaat over relaties en de stabiliteit die relaties kunnen brengen. Ja, stabiliteit hoort absoluut bij het teken Stier. Stier houdt van continuiteit, maar ook van comfort. De Stier wil vooral een relaxt leven leiden, heeft een rustig karkater en laat zich niet opjagen. Daarnaast is de Stier koppig, enorm sterk en wilskrachtig in de dingen die hij belangrijkt vindt.

Eveneens op zaterdag, zien we dat Venus – heerser van de Zon in Stier – in Ram komt te staan. De twee innerlijke planeten Mercurius en Venus in Ram ? Dit voelt warm en hartstochtelijk aan. De passie om te praten, de behoefte hebben om ‘dingen’ te zeggen, een opinie te geven, je mond wellicht voorbij te praten, is aanwezig. Evenals roddel – of informatie doorgeven zonder alle feiten te weten – opinie als feit te presenteren…. enz. is ook aanwezig. 

En dan hebben we het niet eens over de volle maan op vrijdag gehad, die in de laatste minuten van het teken Weegschaal valt. Hier, zeg ik wel wat meer over, in mijn vlog van de week.

Ik wens jullie een super fijne week. Hartelijks, Liz

Liz Hathway is een astroloog met meer dan 30 jaar ervaring. Schroom niet en neem geheel vrijblijvend, contact op om meer informatie over mijn diensten te krijgen: hathway77@hotmail.com

©Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Mercurius en Venus in Ram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *