Liz Hathway Astrologie: Mercurius in Tweeling, een speler van formaat

Deze komende week is Mercurius wederom een speler van formaat. Vorige week hadden we een zeer spannende dubbele cazimi – en ik voorspelde een week van grote veranderingen. Het ontslag van Theresa May was daar een uiting van. Nu, maakt Mercurius een vierkant met Neptunus (op donderdag) en een oppositie met Jupiter (op vrijdag). Deze drie planeten staan op gespannen voet met elkaar – en kunnen een atmosfeer van wantrouwen creëren. Waar het deze week fout kan gaan is o.a. in hoe we dingen interpreteren. Is wat we menen te horen, ook daadwerkelijk gezegd? Dit kan natuurlijk ook andersom. Je denkt dat iets voor de ander glashelder is, later blijkt dit niet zo te zijn. Luister je goed? Luistert de ander goed? Door halve waarheden te vertellen, kan Neptunus misleidend zijn. Roddel niet – en controleer de feiten. Met andere woorden de t-vierkant met Neptunus als focal planeet – is een lastige. Om het goed te hanteren, kunnen we allemaal een dosis Maagd gebruiken. Wees dus kritisch en gebruik je boeren verstand. Blijf in het gesprek – dwaal niet af – en als je afdwaal – durf inhoudelijk op het gesprek terug te komen.

 

Meer willen weten over mijn diensten en wat astrologie wellicht voor jou kan betekenen ? Schroom niet om mij te mailen. Liz Hathway (hathway77@hotmail.com)

 

Op vrijdag komt de Maan in Stier te staan, en zij maakt een sextiel met de Noordknoop en een conjncutie met Uranus. Er kan dus iets verandering in onze verhouding met de materieele wereld. Daarnaast op vrijdag, staat Venus ook driehoek Saturnus,  waardoor we ook de kans hebben om geld / relationeele zaken op order te krijgen. Zowel Maan als Venus en Saturnus hebben veel essentieele waardigheid. En in het weekend kunnen we ze goed inzetten. De Maan staat in het teken van Venus, waardoor beide planeten zaken die o.a. met zekerheid, de familie, kinderen, partnerships, geld (ons schat -want waar je schat is, daar is ook je hart) promoten. Saturnus symboliseert struktuur, discipline, verantwoordelijkheidsgevoel, realiteitsbesef. Dit is ‘hands-on’ energie, mouwen omhood, en het kan echt resultaten laten zien.

Geniet van je week…. Hartelijks, Liz

Elizabeth Hathway, Master of Arts in Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Horary Craftswoman (John Frawley school)
360 degrees astrology, Kvk 3432508

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Mercurius in Tweeling, een speler van formaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *