Liz Hathway Astrologie: Neptunus …even lekker lanterfanten

Liz Hathway Astrologie: Neptunus …. even lekker lanterfanten

In de loop van de komende week wordt Neptunus opnieuw de focal planeet in een beweegelijk t-kruis. Het beweegelijke kruis brengt dingen letterlijk in beweging. Als je in een patstelling terecht bent gekomen bijvoorbeeld, kan er nu verandering in komen. Echter, met Neptunus sterk in beeld, zal het heel moeilijk zijn om dingen naar de eigen hand te zetten, en knap lastig zijn om controle over situaties te houden. Hoe hoger je inzet, des te groter de teleurstelling. Neptunus is ook een planeet die met schandalen, roddel, en misleiding te maken heeft. Met Neptunus moeten we niets willen afdwingen, en het idee van ‘ons wil’ gebruiken, kunnen we beter parkeren. Laat ons proberen iets anders te omarmen ‘het niet willen’, ‘een niet geleide meditatie’ – of gewoon lekker lanterfanten. Neptunus functioneert het beste als we hem de ruimte geven, alleen dan kan hij ons toelaten tot zijn eigen ijle wereld. Denk eraan, archetypal Neptunus is ziel. 

 Wilt u een persoonlijk consult met astroloog Liz Hathway? Liz biedt korte consulten al vanaf euro 55,= incl. btw. Voor meer informatie over wat astrologie voor jou (je relatie, je werk, enz.) kan betekenen, stuur een email naar Liz: hathway77@hotmail.com

 

Liz Hathway Astrologie: Neptunus …. even lekker lanterfanten

Op maandag is er een Nieuwe Maan in Tweeling – welk het begin van een nieuwe maand cyclus signalleert. Op dinsdag komt Mercurius in Kreeft te staan – zodat de focus niet op de ideeën van anderen, maar op je eigen ideeën, of op ideeën die echt bij je horen, komt te liggen. Kreeft koestert, beschermt, en biedt een veilige omgeving, zodat het leven de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. Mercurius is momenteel het speciale gezant van de – altijd druk, druk, druk – Tweeling Zon. Echter, met Mercurius in Kreeft is er ook ruimte voor het persoonlijke, en voor intieme momenten.

Liz Hathway Astrologie: Neptunus …. even lekker lanterfanten

Op zondag komt Venus in Tweeling te staan.  In vele opzichten is Venus in Tweeling een bezige bij, een grap jas, die plezier in het geestelijke leven heeft. Zij is super handig,  intelligent en een uitstekende netwerker. In combinatie met Mercurius in Kreeft, zou dit een goede periode zijn voor brainstormen en voor het oefenen in het presenteren van je eigen bedrijf, een nieuwe plan bedenken, een perfect logo verzinnen enz. Daarnaast, is Venus in Tweeling een flirt, waardoor de komende weken voor singles super spannend zou kunnen zijn.

Dit en veel meer in mijn wekelijkse vlog. Dank jullie wel voor alle steun en aandacht. Lieve groet, Liz

Liz Hathway, Master of Arts in Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Horary Craftswoman (John Frawley school)
360 degrees astrology, Kvk 3432508

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Neptunus …even lekker lanterfanten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *