Liz Hathway Astrologie: Volle Maan, Zomerwende, Mars opposiet Pluto, en meer…

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan, Zomerwende, Mars opposiet Pluto ….

Wederom, ligt er een drukke week voor ons. De Volle Maan op maandag, valt over de galactische centrum (de GC). De GC kan  zeker in mundane horoscopen – een moeilijk en/of een onvoorspelbaar karakter hebben (zie de Maan in de horoscoop van de Twin Towers aanval). We zijn in de periode voorafgaand aan eclips seizoen – en deze Volle Maan in een beweegelijke teken en op de GC- kan het gevoel van instabiliteit vergroten.

Drs. Liz Hathway, Master of Arts in ‘Cultural Astronomy and Astrology,  is een astroloog met ruim 30 jaar ervaring en veel passie voor het vak. Iedereen weet dat een astroloog horoscopen maakt –  maar astrologie kan zoveel meer voor jou betekenen. Lees hier een klein overzicht van mijn diensten. Afgebeeld, astrologisch verjaardagskaart.

 

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan, Zomerwende en nog veel meer…
Op dinsdag staat Saturnus sextiel Neptunus. Wat wil geboren worden ? Het streven naar perfectie, het beste uit jezelf willen en kunnen halen?  Saturnus is retrograde maar helemaal thuis in Steenbok.  Met doorzettingsvermogen en geduld, kan onze droom werkelijkheid worden. ‘Rome wasn’t built in a day!’ En als je geen droom hebt, dan is de tijd rijp om er eentje te vinden. Laat je inspireren !

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan, Zomerwende en nog veel meer…
staat Mercurius conjunct Mars in Kreeft – en op woensdag staat Mercurius opposiet Pluto en op donderdag, staat Mars opposiet Pluto. Hoe vertalen we dit? Kreeft is erg bezig met het eigen territorium, ‘dit is van mij, blijf er vanaf’. Kreeft beschermt, maar kan ook overal spoken zien. Water is hoog sensitief – en Mars kan heel goed ruzie maken. Mars conjunct Mercurius? Een hoogoplopende ruzie. A war of words. Niet praten eerder vechten. Een situatie die snel uit de hand kan lopen. Wat fijn denk ik, dat Saturnus toch in de Steenbok staat. De wijsheid zegt, ‘even tot tien tellen’; ‘een stap terug doen’; ‘niet te snel van stapel lopen’.

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan, Zomerwende en nog veel meer…
Op vrijdag komt de Zon in Kreeft te staan – en de planeet Neptunus gaat retrograde lopen. De vier cardinale ingressen – signalleren belangrijke keerpunten  in de zon en aarde relatie. De aarde wordt op zulke momenten aan kosmische wetten onderworpen. Zij voelt aan den lijve hoe groot de aantrekkingskracht van de zon is. Als ons planeet op 21 maart, 21 juni, 21 september, en 21 december, zich niet aan deze wetten zou houden, dan zou zij uit haar baan vliegen en ons verhaal  zou abrupt eindigen. Keren betekent soms ook letterlijk keren, of kiezen voor een nieuwe richting. Soms kan men gedwongen worden om een andere richting te kiezen. In ieder geval, de keerpunten in het jaar cyclus van de aarde, zijn tijden van bezinning. Ze bieden ons de  gelegenheid om stil te staan bij het grotere geheel en om ons eigen leven vanuit een breed perspectief te zien.

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan, Zomerwende en nog veel meer…
Op zondag staat Venus opposiet Jupiter. Een roemruchtige of hele dure scheiding, staat in het nieuws ? Een vrouw of vrouwen zaken in het nieuws. Hoe dan ook met Ve/Ju in oppositie, moeten we zorgen dat we niet in excessen vallen. Dit is wel erg genieterig. Met Saturnus op de Zuidknoop – kan dit een lastige dag zijn voor mensen die op dieet zijn. Saturnus wil minder – Venus wil juist meer 🙂

Dit en veel meer in mijn wekelijkse vlog. Dank jullie wel voor alle steun en aandacht. Lieve groet, Liz

Liz Hathway, Master of Arts in Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Horary Craftswoman (John Frawley school)
360 degrees astrology, Kvk 3432508

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Volle Maan, Zomerwende, Mars opposiet Pluto, en meer…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *