Liz Hathway Astrologie: Venus vierkant Neptunus, nog meer beweegelijk kruis

Liz Hathway Astrologie: Venus vierkant Neptunus, nog meer beweegelijk kruis

Ook deze komende week, zijn er dingen die veel spanning kunnen oproepen. Het is eclips seizoen en met het beweegelijke kruis in beeld, kunnen sommige situaties snel veranderen. We moeten oefenen in aanpassen en vlot kunnen switchen. Daarnaast moeten we ons hoofd koel houden – een respons geven is prima – maar uit angst of onzekerheid reageren is uit den boze.

 

Drs. Liz Hathway, Master of Arts in ‘Cultural Astronomy and Astrology,  is een astroloog met ruim 30 jaar ervaring en veel passie voor het vak. Iedereen weet dat een astroloog horoscopen maakt –  maar astrologie kan zoveel meer voor jou betekenen. Lees hier een klein overzicht van mijn diensten. Afgebeeld ‘summer shrine’.

Liz Hathway Astrologie: Venus vierkant Neptunus, nog meer beweegelijk kruis

Op dinsdag staat Venus vierkant Neptunus. Dit is een bijzonder creatief aspect die ook heel betrokken en meelevend maakt. Het verlangen naar iets of iemand, het willen wegdromen, kunnen er wel voor zorgen dat fantasie en werkelijkheid door elkaar worden gehaald. Venus staat opposiet Jupiter, en Neptunus is de focal planeet in een t-vierkant in het beweegelijke kruismet Jupiter momenteel vierkant Neptunus, kunnen we voor bepaalde problemen weg willen lopen. Neptunus wordt zo op zijn wenken bediend. Ik denk zelf, dat we dingen wel moeten aanpakken. Niet vergeten, Saturnus is sextiel Neptunus – en onze opdracht is om onze dromen in daden om te zetten!!

Liz Hathway Astrologie: Venus vierkant Neptunus, nog meer beweegelijk kruis

Op donderdag komt Mercurius in Leeuw te staan. Leeuw symboliseert pracht en praal. Mercurius in Leeuw brult – en kan van alles en nog wat beloven – maar kan hij het warmaken? Zeer binnenkort staat Mercurius vierkant Uranus – dus doe normaal want dan dan doe je al gek genoeg. Eveneens op donderdag staat de Zon sextiel met Uranus. We kunnen goede invallen hebben, de intuitie staat op scherp. Wees inventief en creatief. Durf wat stappen in het onbekende zetten en sta vooral open voor nieuwe inzichten.

Dit en nog veel meer in mijn engelstalige vlog. Wil je ideeën met andere Nederlandstalige astrologen uitwisselen? Word lid van de astrologieblog Facebook group.

Ik wens jullie een hele fijne week…

© Drs. Elizabeth Hathway, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley school)
360° Astrology, Amsterdam

Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron, inclusief link en linkvermelding

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Venus vierkant Neptunus, nog meer beweegelijk kruis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *