Liz Hathway Astrologie: Zon in Leeuw vierkant Uranus in Stier

Liz Hathway Astrologie: Zon in Leeuw vierkant Uranus in Stier

Morgen komt de Zon in Leeuw te staan, een positief, mannelijk, vuur teken. De Zon is heerser van het sterrenbeeld Leeuw, hij zwaait de scepter hier en is feitelijk de baas.  Het huis in je eigen horoscoop met Leeuw op de cusp, komt nu in het voetlicht te staan. We kunnen hier leiderschap tonen en onze creativiteit laten zien. Mars is tevens ook in Leeuw, en dit maakt moedig. Wellicht zijn we nu bereid wat meer risico’s te nemen, durven we iets meer van onszelf te laten zien. Vuur is een expressieve element en het wil zich altijd tonen.

Drs. Liz Hathway, Master of Arts in ‘Cultural Astronomy and Astrology,  is een astroloog met ruim 30 jaar ervaring en veel passie voor het vak. Iedereen weet dat een astroloog horoscopen maakt –  maar astrologie kan zoveel meer voor jou betekenen. Lees hier een klein overzicht van mijn diensten.

 

Liz Hathway Astrologie: Zon in Leeuw vierkant Uranus in Stier

Op zondag komt Venus ook in Leeuw te staan. Er hangt hartstocht in de lucht, die aan een behoefte aan erkenning gekoppeld is. Leeuw is een roofdier !! Oei. Pas op.

Liz Hathway Astrologie: Zon in Leeuw vierkant Uranus in Stier

We moeten nu vooral de positieve Leeuw eigenschappen tonen, ruimhartigheid, generositeit, betrokkenheid. Waar we voor alert moet zijn? Met name dat onze eigen drang om gezien te worden, niet in egoïstische gedrag uitmondt of ten koste van anderen gaat. Leeuw kan alle ruimte opeisen. Vuur moet zijn grenzen kennen – anders dreigt het een ‘wild’ vuur te worden, die via vonken overslaat en destructief kan zijn. Deze risico is er ten eerste omdat Uranus in beeld is, en ten tweede omdat we in Saturnus/Pluto tijd leven.

Liz Hathway Astrologie: Zon in Leeuw vierkant Uranus in Stier

Maar …. Vuur is en blijft een positief, optimistisch element. We mogen in aktie komen, we mogen onzelf maar ook anderen, speel ruimte gunnen. Het teken dat tegenover de Leeuw staat is Waterman: Samen staan we het sterkst.

Dit en veel meer in mijn vlog …..

© Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360° Astrology, Amsterdam
erkend praktiserend lid van de ASAS

Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron,inclusief link en linkvermelding.

e.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Zon in Leeuw vierkant Uranus in Stier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *