Liz Hathway Astrologie: Nog nooit zo heet … Nieuwe Maan in Leeuw

Het was de afgelopen dagen al heel erg heet – maar nu komt er op donderdag een zinderend Nieuwe Maan in Leeuw aan. Maar laat mij bij het begin beginnen….

Op dinsdag staat de Zon vierkant met Uranus. Uranus is een spelbreker, een onvoorspelbare tante, een planeet die in essentie opzoek is naar vrijheid en autonomie. Met de Zon in Leeuw als we te bazig of egocentrisch zijn, kan dit vierkant voor onvoorziene en ongewenste effecten zorgen. Uranus is rebels, tegendraads en origineel en kan slecht tegen bazerige mensen. Dit is een aspect van wrijving die energie opwekt, van breuklijnen die zichtbaar worden. Het is tevens ook een indicatie van eigenwijsheid en originaliteit.

Op vrijdag – een dag na de Nieuwe Maan – staat Venus in Leeuw ook vierkant Uranus in Stier. Relaties, vooral intieme relaties, hebben momenteel veel ruimte nodig en wellicht moet iemand een ’time-out’ nemen. Durf eerlijk te zijn en voor nieuwe interesses uit te komen, zelfs als hierdoor een relatie op scherp komt te staan. Mercurius in Kreeft gaat deze week direkt, en  een goede communicatie over vrijheid en over onze persoonlijk behoeftes, lucht op. Laat eerlijkheid voorop staan.

 

Drs. Liz Hathway, Master of Arts in ‘Cultural Astronomy and Astrology,  is een astroloog met ruim 30 jaar ervaring en veel passie voor het vak. Iedereen weet dat een astroloog horoscopen maakt –  maar astrologie kan zoveel meer voor jou betekenen. Lees hier een klein overzicht van mijn diensten. Liz is agent 117 van de Cosmic Intelligence Agency.

De Maan maakt een spannende reis door Leeuw. Zij maakt als eerst een conjunctie met Venus, vervolgens de conjunctie met de Zon (de Nieuwe Maan), dan volgt er een driehoek met Jupiter en als laatst aspect, is er de conjunctie met Mars. Vlak na de Nieuwe Maan, gaat Mercurius direct en volgende week op 11 augustus gaat Jupiter direct. Het lijkt alsof deze Nieuwe Maan, de lont van Jupiter aansteekt. Met Jupiter direkt in Boogschutter, komt er energie los en onze plannen voor de toekomst, voor studie richting, voor reizen enz. krijgen zowel vorm als vaart. Kijk ook naar de huizen in je eigen horoscoop waar Jupiter over heerst. Waar staat Jupiter momenteel in je horoscoop? Juist op deze levensgebieden kan veel meer mogelijk zijn dan je had gedacht.

Ik wens jullie een inspirerende Nieuwe Maan in Leeuw en een fantastische week.

Elizabeth Hathway, Master of Arts in Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Horary Craftswoman (John Frawley school)
360 degrees astrology, Kvk 3432508

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd, , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Nog nooit zo heet … Nieuwe Maan in Leeuw

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *