Liz Hathway Astrologie: Jupiter direkt

Liz Hathway Astrologie: Jupiter direkt

Beste lezers,

Deze week geen volledige blog. Ik ben even op vakantie. Ik heb wel een vlog gemaakt die ik maandag 5 augustus ga oploaden op mijn YouTube channel (op naam van Astrovizier – zie link onderaan).

Belangrijk feit van de week? Op zondag gaat Jupiter in Boogschutter direkt – EN – eveens op zondag komt Mercurius weer in Leeuw te staan. Veel vuur  – heel veel vuur. Vuur staat garant voor enthousiasme, moed, energie, enz. enz. Echter… vuur moet begrensd worden – anders wordt het wild. Jupiter kan soms teveel beloven – neigt naar exces – dus wees daar alert op. Anders een week waar – zeker wat onze plannen voor de toekomst betreft – enorm veel vooruitgang geboekt wordt.

Vanaf volgende week ben ik er weer. Lieve groet, Liz

https://www.youtube.com/results?search_query=astrovizier

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Jupiter direkt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *