Liz Hathway Astrologie: Uranus, Uranus, Uranus

Liz Hathway Astrologie: Uranus, Uranus, Uranus

Uranus speelt deze week een sleutel rol. Op maandag staat de planeet van ‘vrijheid, gelijkheid, inspiratie en grilligheid’ driehoek Venus, op woensdag driehoek Mars, op vrijdag driehoek de Zon en Maan (d.w.z. de Nieuwe Maan) en op zondag driehoek Mercurius. Venus, Mars, Zon, Maan zijn in Maagd en door Mercurius – verhoogd in zijn eigen teken – beheerd. Het teken Maagd heeft onderscheidingsvermogen en is praktisch ingesteld. Maagd is de cleanup squad, dat een probleem signalleert en oplost. Uranus omarmt en ondersteunt het nieuwe leven. Eenvoud hoort ook bij Maagd – en veranderen begint vaak met kleine dingen – want alle kleine beetjes bij elkaar helpen.

 

Liz Hathway, Master of Arts in ‘Cultural Astronomy and Astrology,  is een astroloog met ruim 30 jaar ervaring en veel passie voor het vak. Iedereen weet dat een astroloog horoscopen maakt –  maar astrologie kan zoveel meer voor jou betekenen. Lees hier een klein overzicht van mijn diensten. Voor meer informatie, neem contact op.

 

Liz Hathway Astrologie: Uranus, Uranus, Uranus

De driehoek is een geestveruimend, harmonisch aspect en alle bovengenoemde planeten bevinden zich in het aarde element.  Aarde wil dingen concreet hebben, wil resultaten zien, wil waarde voor zijn geld hebben. Dus… word bewust van je uitstelgedrag! En wees alert of uitspraken of gedachted die je uitstelgedrag versterken. Het is een fantastische week om oude patronen te doorbreken, en met Uranus in beeld, om stappen in het onbekende te zetten.

Liz Hathway Astrologie: Uranus, Uranus, Uranus

Op zondag staat Venus driehoek Saturnus. Deze week maakt Venus zowel verbinding met  de planeet van vernieuwing en ruimte Uranus – als met de planeet van de stabiliteit, de continuiteit. Venus driehoek Saturnus heeft iets van ‘opnieuw verliefd worden op je vaste partner’. Het koesteren van wat je hebt.

Liz Hathway Astrologie: Uranus, Uranus, Uranus

In ieder geval, dit wordt een week om volop te experimenteren en om jezelf de ruimte te geven om jezelf te zijn. Weet wat je wil en daar voor gaan staan.  Fijne week…..

Op zondag 17 november organiseren Liz Hathway en Faye Blake een verdiepings workshop in Amsterdam. We gaan dieper in op de conjunctie van Saturnus/Pluto die in 2020 plaatsvindt.  17 november is de laatste kans om mee te doen . Geef jezelf tijdig op.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Uranus, Uranus, Uranus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *