Liz Hathway Astrologie: Saturnus direkt laat nieuwe deuren openen

Saturnus Direkt laat nieuwe deuren openen

Op zaterdag, bereikt de Jupiter/Neptunus drama zijn climax. Sinds 13 januari – hebben deze twee planeten met elkaar in de clinch gelegen en het is te gek – dat deze laatste vierkant plaatsvindt in de week waarop Saturnus ook direkt gaat. Saturnus in Steenbok – is de grote gelijkmaker en zijn boodschap is eenvoudig:  ’tot hier en niet verder’. Als we met deze energie meewerken, dan moeten we bereid zijn een realiteitscheck te doen. Jupiter vierkant Neptunus neigt het leven door een roze bril te zien – staat open voor fantasie en voor ‘wat als…”. Jupiter/Neptunus kan dealen met potentieel, kan inspelen op mogelijkheden, verdwalen zoals als een kind in een doelhof die de uitgang niet kan vinden. ‘Later als ik groot ben’… Aan dit alles zet Saturnus gewoon een punt. Beide benen op de grond. Wat is mogelijk? Wat is tastbare en uitvoerbaar? Leuk hoeft het ook niet te zijn. Duidelijk is het wel. Saturnus kan sommige deuren dicht gooien, maar juist hierdoor gaan nieuwe deuren open, en kunnen haalbare plannen een kans krijgen. Saturnus in Steenbok, loopt vanaf woensdag weer vooruit.

 

Liz Hathway, Master of Arts in ‘Cultural Astronomy and Astrology,  is een astroloog met ruim 30 jaar ervaring en veel passie voor het vak. Iedereen weet dat een astroloog horoscopen maakt –  maar astrologie kan zoveel meer voor jou betekenen. Lees hier een klein overzicht van mijn diensten. Voor meer informatie, neem contact op met Liz.

 

 

Saturnus Direkt laat nieuwe deuren openen

Op Woensdag en donderdag staat de Maan in relaxte Stier en over twee dagen mid-week, wordt er een grote driehoek in het element aarde gevormd (Zon/Mars in Maagd en Saturnus/Pluto  in Steenbok). Op donderdag is de Zon driehoek de Maan, en Mars is driehoek Pluto. Aarde is een pragmatisch, verstandig, constructief element.  Aarde is praktisch en stelt de juiste vragen:  “….wat kunnen we echt voor elkaar betekenen?’  ‘hoe gaan we dat financieren dat?’ Aarde  pakt dingen heel constructief aan. 

Saturnus Direkt laat nieuwe deuren openen

In het weekend wordt de energie wat lastiger. Ik denk spontaan aan de protesten in Hong Kong. Op zondag staat Mercurius vierkant de knopen as, en ook vierkant Saturnus. Mercurius is de archetypisch rebelse, tegendraagdse jeugd – Saturnus, is eerder de oude garde, de oude man, de wet, het eind station. Hier vindt er een botsing plaats tussen jong en oud. Saturnus kan Mercurius willen inperken, hem zijn vrijheid willen ontnemen. Het denken bevriest. Dingen lijken zwaarder dan ze zijn. Gedachten stromen niet. Een gesprek eindigt abrupt. Een doodlopende weg. enz. Natuurlijk heeft deze vierkant ook positieve eigenschappen. Wie moeilijk onderzoek moet verrichten, of een moeilijk boodschap moet overbrengen, voelt zich door deze vierkant gesteund. Er is focus – maar het wordt geestelijk vermoeiend. Mercurius en Venus in Weegschaal – willen een compromis zoeken, en de lieve vrede bewaren. Saturnus – nu op weg naar zijn conjunctie met Pluto – kan onverzettelijk zijn.

Saturnus Direkt laat nieuwe deuren openen

Over Saturnus/Pluto gesproken… De tweede workshop die Faye Blake en ik organiseren op 17 november is vol, en gezien de interesse, hebben we besloten een derde workshop te organiseren. Deze derde workshop vindt plaats op 1 december in Amsterdam. De voertaal is Nederlands. Inschrijvingen lopen via Faye Blake. Meer info volgt. Fijne week allemaal.

Tijd: 10:30 – 17.00
Waar: LUMEN, Nieuwe Keizersgracht 58
Kosten: Euro: 75,=
Inclusief thee en koffie (geen lunch)

Aanmelden? Stuur een email naar Faye Blake: faye@asastrology.nl

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Saturnus direkt laat nieuwe deuren openen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *