Liz Hathway & Faye Blake: Op 1 december, een derde Saturnus/Pluto Workshop in Amsterdam

Gezien de grote belangstelling voor de Saturnus/Pluto workshop van 17 november, hebben Faye en ik besloten om een laatste Saturnus/Pluto workshop te geven, dan wel op zondag 1 december in Amsterdam. 

De Saturnus-Pluto-conjunctie die in 2020 in het teken Steenbok plaatsvindt, heeft het potentiëel om ons, of nog dieper in de materie te trekken, of ons de materie te doen ontstijgen. Er zit waanzinnig veel potentieel in deze conjunctie, dat zowel positief als negatief kan worden gebruikt. Magere Hein ontmoet de onzichtbare man: de ene wil de berg op de andere wil onderduiken. Hoe brengen wij dit samen?

Op zondag 1 december organiseren Liz Hathway en Faye Blake een verdiepings workshop in Amsterdam, waarin we de mundane situatie schetsen, en de thema’s van deze conjunctie in de horoscoop gaan uitdiepen. Er is veel chaos in de wereld, maar tegelijkertijd ontgroeien we de fase van denken in goed en kwaad. Het is tijd om voor onszelf te gaan denken, en oude machtstrukturen – zowel intern als extern – te transformeren. De vraag is dus, ‘hoe
komen we van onze ketenen af’ want de tijd is rijp voor verandering.

De belangstelling voor de Saturnus/Pluto conjunctie is groot. Als astrologen weten we dat de ontmoeting tussen deze twee planeten, veel in beweging kan brengen, zowel in onze binnen- als onze buiten wereld. Niet vergeten, in 2020 ziten ook Jupiter en Mars in het spel.

Saturnus is de heerser van de TIJD en van het principe van karma, de universele wet van oorzaak en gevolg. Pluto is de planeet van zowel de verborgen macht als de totale transformatie. Welk innerlijk archetype in jouw horoscoop ontwaakt en schuift naar voren? En wellicht de allerbelangrijkste vraag, wat is de volgende stap ?

Faye Blake, is astroloog, Waterman en o.a. ‘inner child’ therapeute.
Liz Hathway, is astroloog en bezieler.

Praktische Informatie:

In de ochtend wordt de thema’s van Saturnus/Pluto geintroduceerd. In de middag wordt dieper ingegaan op de thema’s.

Maximaal Deelnemers: 12
Datum: zondag 1 december
Tijd: 10:30 – 17.00
Waar: LUMEN, Nieuwe Keizersgracht 58
Kosten: Euro: 75,=
Inclusief thee en koffie (geen lunch)

Aanmelden? Stuur een email naar Faye Blake: faye@asastrology.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *