Liz Hathway: De equinox … beter laat dan nooit

Wat een hele late week-horoscoop. Laat ik maar met de deur in huis vallen.

De Equinox

De equinox viel op maandag 23 september en de horoscoop geeft aan dat we een periode van uitdagingen tegemoet gaan.  De Zon staat opposiet Chiron – en Venus heerser van de Weegschaal Zon – staat haaks op Saturnus. Het gevoel van eigen waarde – lijkt sterk aan de goedkeuring van anderen af te hangen. Liefde, aandacht en respect moeten worden verdiend. Vooral Zon opposiet Chiron kan gevoelens van minderwaardigheid  oproepen. Zowel Venus als Saturnus hebben veel essentieële waarde  – maar de vierkant geeft toch veel spanning weer. De kern of de oorzaak van bepaalde moeilijkheden in belangrijke relaties kan nu worden blootgelegd.

 

Wil je meer weten over je eigen horoscoop ? Loop je al een tijd rond met twijfels over relatie, werk, studie of gezin? Voor meer informatie over alle mp3 readings of met vragen over consults, lezingen, prive les, stuur een email naar Elizabeth: hathway77@hotmail.com

 

 

De Equinox

Zon, Venus en Mercurius staan momenteel in Weegschaal – een teken dat zowel met samenwerking als met doorbraak te maken heeft. Weegschaal is een hoofdteken en alle hoofdtekens geven een nieuwe richting aan. Er is spanning maar de oplossing ligt ook voor de hand. De aanwezigheid van de knopen-as ten tijde van de Weegschaal ingres zie ik als een aanwijzing dat veranderingen of keuzes die nu worden gemaakt echt invloed op het verdere leven kunnen hebben. Met de Maan in Kreeft conjunct de Noordknoop opposiet Pluto in de ingres horoscoop, kunnen we momenteel belangrijk inzicht in oude gedragspatronen krijgen.

Op vrijdag staat Mercurius vierkant Pluto waardoor het moeilijk kan zijn om te zeggen wat we willen zeggen. Pluto heeft met onzichtbaarheid te maken – en gaat over de onzichtbare deel van de communicatie: o.a. ’the body language’. Pluto heeft ook met invloed en macht te maken. Het zwijgen kan ongemakkelijk voelen. Mercurius vierkant Pluto – kan ook de behoefte geven om de waarheid – tegen welke prijs dan ook – boven water te halen. Dingen los willen peuteren.  De diepte opzoeken of juist willen vermijden. De ogen willen openen – of juist willen sluiten. Achter de feiten komen – kan ook.

Goed nieuws 🙂 Op zaterdag is de Nieuwe Maan – met al zijn nieuwe mogelijkheden, gevolgd op zondag door de Venus/Jupiter sextiel.  Hallelujah. Ergens aan het einde van de tunnel, brandt er een licht. Dit en veel meer in mijn vlog…. .

Ik wens jullie een top week. Lieve groet, Lizx

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway: De equinox … beter laat dan nooit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *