Liz Hathway Astrologie: Pluto stationair direct, Saturnus conjunct Pluto

Liz Hathway Astrologie: Pluto stationair direct, Saturnus conjunct Pluto

We bevinden ons weliswaar in Weegschaal seizoen, maar als er uberhaupt sprake van evenwicht is, is het precair. In allerlei soorten relaties, is de onderstroom voelbaar. We moeten als het ware, steeds tussen de regels door kunnen lezen.

Vorige week, stond Mercurius vierkant Pluto, deze week is Venus vierkant Pluto. Venus symboliseert wat ons hart begeert. ‘Waar je schat is, daar zal ook je hart zijn’. Ik vind dit een prachtige citaat uit de Bijbel. Als Venus haaks op Pluto staat, kunnen we ver gaan om liefde/aandacht/respect  te krijgen. Waarschijnlijk te ver gaan. Achter deze vierkant zit enorm veel passie – maar helaas ook jaloezie. Afgunst. Gevoelens van achterdocht. Spanning tussen vrouwen. De competitie.  Dingen onder de radar willen houden. Aan het positieve kant – want alles heeft altijd meerdere kanten – de liefde die alles overwint, zelfs de dood. Andere sleutelwoorden zijn, transformatie, opnieuw, herwinnen, diepte. In Weegschaal seizoen gaat het immers om balans vinden en in balans blijven, zonder te stagneren. En dat is gelijk de grote uitdaging nu.

Met Pluto stationair direct – heeft Pluto als het ware – extra gewicht. Hij staat stil – en dat voelt ‘heavy’. Het feit dat Pluto nu direct gaat is belangrijk. Een maand geleden waren Saturn, Chiron, Uranus, Neptunus, Pluto, retrograde, op 18 september ging Saturnus direct, en nu op 3 oktober volgt Pluto. Saturnus en Pluto zijn allebei direct, en langzaam maar zeker komen ze op snelheid. Niks staat hun in de weg. De ontmoeting op 12 januari 2020, tussen deze twee reuzen komt nu echt in zicht.

Zin om astrologie in het engels te studeren? In Amsterdam, elke laatste zondag middag van de maand? Voor details, stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Pluto stationair direct, Saturnus conjunct Pluto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *