Liz Hathway Astrologie: Volle Maan in Ram & de week van de gapende kloof

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan in Ram & de week van de gapende kloof

Met Mercurius opposiet Uranus en Zon vierkant Saturnus vandaag (7 oktober) krijgt deze week een vliegende start. Mercurius in Schorpioen is wilskrachtig, standkrachtig en strijdlustig. Uranus in Stier is eveneens krachtig. Toen Uranus in Stier kwam te staan, schreef ik Uranus in Stier zal een stevige, koppige, revolutionair zijn.’ In mei 2018 is aktie groep Extinction Rebellion opgericht, en momenteel is er een aktie gaande in Amsterdam. Tot nu toe zijn er 80 demonstranted gearresteerd. Saturnus in Steenbok – is natuurlijk vastbesloten om het gezag en de openbare orde te bewaren. Wat de astrologie betreft, wel een heel goed voorbeeld van planetaire synchroniciteit. In sommige opzichten is het de week van de gapende kloof tussen standpunten die mijlenver van elkaar staan.  Hierdoor wordt het extra moeilijk om compromissen te vinden. Volgende week maandag staat de Zon in Weegschaal haaks op Pluto. Zeker in het collectief – zal de spanning deze week eerder stijgen dan afnemen.

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan in Ram & de week van de gapende kloof

Op dinsdag wisselt Venus van teken. Ze verlaat Weegschaal en komt in het door Mars beheerde Schorpioen te staan. Mars daarentegen, staat momenteel in Weegschaal – het teken van Venus. Astrologen noemen deze relatie tussen Venus en Mars een ‘wederzijdse receptie’. Planeten in receptie willen elkaar te hulp schieten, elkaar ondersteunen. Echter beide planeten staan momenteel in hun teken van vernietiging, Mars staat ‘under the Sun’s beams’ – en er is ook geen aspect tussen de planeten. Met andere woorden, de planeten willen elkaar helpen, maar  hebben elkaar bitter weinig te bieden.

Liz Hathway Astrologie: Volle Maan in Ram & de week van de gapende kloof

In vele opzichten, is het een week van crisis in relaties. Dit zien we in het bijzonder rond de Volle Maan, als Venus opposiet Uranus staat. Venus in Schorpioen ruikt verraad. Er zit een pijnplek hier en Uranus is geneigd de baby met het badwater weg te gooien. Uranus zegt, ‘weet je wat, ik stop hiermee’.

Ik heb veel meer hierover te vertellen in mijn wekelijkse vlog, en ga ik o.a. dieper in op de Saturnus/Pluto thema.

Fijne week

Liz Hathway, Master of Arts in ‘Cultural Astronomy and Astrology,  is een astroloog met ruim 30 jaar ervaring en veel passie voor het vak. Iedereen weet dat een astroloog horoscopen maakt –  maar astrologie kan zoveel meer voor jou betekenen. Lees hier een klein overzicht van mijn diensten. Liz is ook agent van ‘The Cosmic Intelligence Agency’. Meer informatie nodig? Email: hathway77@hotmail.com

 

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Volle Maan in Ram & de week van de gapende kloof

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *