Liz Hathway Astrologie: Zon vierkant Pluto, Maan in Tweeling

Zon vierkant Pluto, Maan in Tweeling

Vanochtend om 09.38 stond de Zon exact vierkant Pluto. Deze energie heeft al dagen in de lucht gehangen en dat zal de komende dagen ook zo blijven. Zo/Pl in harde aspecten, manifesteert zich vaak als een machtstrijd. Wie is hier de baas? Wie maakt de dienst uit? De Zon is de bron van licht en leven. Pluto daarentegen, heeft te maken met de doodsdrift – of zoals ze dat in de psychologie noemen, de thanatos energie. Pluto vertegenwoordigt o.a. de afbraak, doorbraak en de wederopbouw.  Deze vierkant laat zich gelden er wordt dwang uitgeofend en tja, met Pluto in Steenbok, is de risico groot dat het doel de middelen zal heiligen.

Liz Hathway, Master of Arts in ‘Cultural Astronomy and Astrology,  is een astroloog met ruim 30 jaar ervaring en veel passie voor het vak. Iedereen weet dat een astroloog horoscopen maakt –  maar astrologie kan zoveel meer voor jou betekenen. Klik hier voor een klein overzicht van mijn diensten.

 

Zon vierkant Pluto, Maan in Tweeling

Venus en Mercurius staan nu allebei in Schorpioen, daarnaast staan Venus en Mars (in Weegschaal) in zgn. wederzijdse receptie met elkaar. (Zie mijn vlog van vorige week voor meer info hierover). Momenteel lijkt Mars meer objectief/beschaafd dan hij is. Mars is beheerd door hartstochtige Venus in Schorpioen. Als deze Venus haar zinnen op iets heeft gezet, breng je haar er niet vanaf. In de komende weken staat Mars vierkant Saturnus en vierkant Pluto. Mars doet alsof hij objectief is – maar ondertussen wordt hij aardig opgestookt. Het begint steeds meer te broeien. Ik kijk uit naar de Nieuwe Maan opposiet Uranus! Dan mogen de vonken vliegen !

Zon vierkant Pluto, Maan in Tweeling

Op woensdag staat Mercurius driehoek Neptunus. Goed moment om open te staan voor ingevingen vanuit je innerlijke wereld. Mercurius in Schorpioen heeft al uitzichzelf belangstelling voor wat verborgen is en staat altijd open voor de mysteriën van het leven. Neptunus legt dingen in de week, maakt onzichtbare dingen zichtbaar. Mercurius heeft ook met handel te maken. Neptunus met de zee, het oceaan. Berichten in de media over dit soort onderwerpen, of berichten de veel empathie tonen voor o.a. slachtoffers van geweld.

Zon vierkant Pluto, Maan in Tweeling

Vanaf donderdag staat de Maan in Tweeling. Lekker luchtig. De driehoek met de Zon op zaterdag is hartstikke welkom. De Tweeling Maan is fantastisch voor een borrel of een feest, want een praatje is zo gemaakt. Maar… Mercurius is en blijft in Schorpioen en gaat op 31 oktober retrograde lopen. Pas op dat je niet dingen zegt waar je later spijt van kan hebben. Mercurius in Schorpioen, vraagt  door en voor sommigen, kan dat lastig worden.

Dit en meer in mijn YouTube vlog.  Tot volgende week ….. Liz 

© Elizabeth Hathway, Master of Arts in Cultural Astronomy ad Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman
360° Astrology, Amsterdam

Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron,inclusief link en linkvermelding.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Zon vierkant Pluto, Maan in Tweeling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *