Liz Hathway Astrologie: Laatste Saturnus/Neptunus sextiel

Liz Hathway Astrologie: De laatste Saturnus/Neptunus sextiel

In vele opzichten, wordt het een belangrijke week. Schorpioen seizoen brengt  altijd diepte en bezinning. De Schorpioen nodigt ons altijd uit om onze oude patronen, onze pijn of verdriet, ter aanvaarden en vandaaruit nieuwe eigenschappe te ontwikkelen. Schorpioen wil het negatief naar het licht brengen en het transformeren.

 

Liz Hathway, MA Cultural Astronomy and Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawley School)
360 Degrees Astrology, Amsterdam

Voor meer informatie over astrologie, horoscopen, lezingen, prive les, stuur een email naar Elizabeth: hathway77@hotmail.com

Liz Hathway Astrologie: De laatste Saturnus/Neptunus sextiel

Op dinsdag staat Mars in Weegschaal vierkant Pluto in Steenbok. Een vierkant is een aspect van 90 graden – een signal van spanning, ruzie of escalatie. Hier gaat het waarschijnlijk aan een botsing van ideeën (of een innerlijke worsteling met onze eigen ideeën). Weegschaal houdt niet van grof geweld, Mars in Weegschaal zoekt een compromis maar is de ander daartoe bereid? Gedreven worden met als gevolg stress of spanning in je lijf.

Liz Hathway Astrologie: De laatste Saturnus/Neptunus sextiel

Later in de week – valt er wat te oogsten. Zon sextiel Saturnus – driehoek Neptunus op vrijdag – en op zaterdag de laatste van de drie Saturnus/Neptunus sextielen (de eerste viel op 31 januari, de tweede op 18 juni.) Deze planetaire cocktail mengt discipline met creativiteit, realiteitsbesef met toekomst beeld. Het voorstellingsvermogen is groot,  maar we blijven binnen de kader van wat mogelijk is. Indien we dit jaar met onze toekomst geworsteld hebben, kunnen we nu vooruit komen. We krijgen als het ware, ons verhaal over onze toekomst op order.  Saturnus is de god van de oogst. Wat heb je dit jaar gezaaid? Als je hard aan te je droom hebt gewerkt, kan je nu beloond worden.

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag – kunnen we op een ontspannen manier bergen werk verzetten en de laatste restjes van Mars/Pluto vierkant op een meer positieve manier inzetten.

Ik wens jullie een hele fijne week…. Astro-groet, Liz

Liz Hathway Astrologie: De laatste Saturnus/Neptunus sextiel

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Laatste Saturnus/Neptunus sextiel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *