Liz Hathway Astrologie: Over Mars opposiet Uranus, Venus conjunct Jupiter en nog veel meer

Liz Hathway Astrologie: Over Mars opposiet Uranus, Venus conjunct Jupiter en meer

Een bijzondere week. Op dinsdag komt Mars in Schorpioen te staan – en dat zullen we wel voelen. Mars in Schorpioen heeft een fenomenale wilskracht en is in staat om zich volledig op zijn doel te richten. Als je bedenkt dat Saturnus/Pluto in Steenbok  staan, het teken waar Mars verhoogd is, dan kom je gauw tot de conclusie dat de wil nu voorop de parade loopt. De centrale vraag is: WAT WIL IK?

Liz Hathway Astrologie: Over Mars opposiet Uranus, Venus conjunct Jupiter en meer

Op woensdag – gaat Mercurius direct. Mercurius ging retrograde lopen op 31 oktober en het duurt tot 7 december voordat hij weer op datzelfde punt in de dierenriem komt te staan als toen (met name 27º36 Schorpioen).  Met Mercurius in Schorpioen direct – en Mars in Schorpioen – kunnen we gericht te werk gaan en dood hout verwijderen (zowel letterlijk als figuurlijk). Schorpioen gaat over de essentie – waar gaat het nou echt om in ons leven? Dit gevoel van diep snijden past helemaal bij Schorpioen – en met Mercurius in beeld, heeft dit momenteel betrekking op onze ideeën en gedachten.

 

Saturn Diaries

Deze week op donderdag geef ik een webinar voor de CIA (Cosmic Intelligence Agency) over de transits van Saturnus. Wil je hieraan meedoen? Alle informatie hierover, vind je op de website van de CIA. Ik verheug me erop.

 

Liz Hathway Astrologie: Over Mars opposiet Uranus, Venus conjunct Jupiter en meer

Vanaf vrijdag staat de Zon in Boogschutter.  Boogschutter wil graag betekenis aan het leven geven. De ‘waarom’ vraag dringt zich naar voren. Boogschutter is toekomst gericht. en is het meest gelukkig als hij zijn energie aan een hoger doel kan koppelen. Tot 2 december staan zowel de Zon als Jupiter in Boogschutter waardoor we een mooie kans krijgen om de focus op onze toekomst plannen te leggen. Die focus wordt bekrachtigd door Mars en Mercurius in Schorpioen en natuurlijk die Saturnus/Pluto in Steenbok.

Liz Hathway Astrologie: Over Mars opposiet Uranus, Venus conjunct Jupiter en meer

Op zondag staat Mars opposiet Uranus. Dit is het ‘pas-op’ aspect. Pas op in het verkeer, Geen gekkigheid uithalen, want de harde Mars/Uranus aspecten staan te boek als de ‘ongeluk’ aspecten Dit hoeft geen grote drama te worden, maar je hoofd tegen de kast stoten is ook vervelend. Wees geen duizendpoot. Doe even normaal – want dan doe je al gek genoeg. Maar goed… Als we dat wat breder bekijken, dan zou je schokkende onthullingen kunnen zien. Wie heeft zich seksueel misdragen? Wie zoekt de liefde buiten het huwelijk? Mars in oppositie met Uranus kan naar seksuele vrijheid verlangen. Echter, omdat Mars altijd het ‘vechtende arm’ van de Zon is, kunnen autoriteiten hard optreden tegen betogers (denk bijvoorbeeld aan Hong Kong, of Israel/Palestina – of andere plekken waar de spanning nu al oploopt).

Liz Hathway Astrologie: Over Mars opposiet Uranus, Venus conjunct Jupiter en meer

Verder op zondag, zien we een conjunctie tussen Venus en Jupiter in Boogschutter. Dit is een fantastische mooi verbinding van planeten. Een filosofie die ons met het hart verbindt, een gedeelde toekomst visie, het delen van iets van spiritueele aard. Dit is echt het beeld van de ‘benevolent feminine’. Ik verheug me erop.

Dit en meer in mijn YouTube vlog.  Tot volgende week ….. Liz 

© Elizabeth Hathway, Master of Arts in Cultural Astronomy ad Astrology, DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman
360° Astrology, Amsterdam

Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron,inclusief link en linkvermelding.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Over Mars opposiet Uranus, Venus conjunct Jupiter en nog veel meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *