Jupiter conjunct Pluto: Pak je kansen ! Manifesteer je Visie !

Jupiter conjunct Pluto: Pak je Kansen ! Manifesteer Je Visie !

Voor het eerst sinds 1955/1956 – staan Jupiter en Pluto in 2020 driemaal conjunct met elkaar. We krijgen nu grote kansen, kansen in de hier en NU, om onszelf te ontwikkelen en onze talenten in te zetten. Jupiter heeft altijd met visie te maken, maar nu gaat het om een aardse spiritualiteit, en o.a. de verhouding tussen lichaam en geest. In Steenbok staat Jupiter niet in de wolken maar met beide voeten op de grond en zijn boodschap is zowel praktisch als nuttig. In 2020 is het daarom belangrijk dat we duidelijke en haalbare doelen hebben, en een visie dat praktisch en realistisch is.

Wat geloof ik eigenlijk? Wat wil ik bereiken? Ons gedrag wordt mede bepaald door wat we geloven en Jupiter gaat over onze meest dierbare overtuigingen. De conjunctie van Jupiter en Pluto daagt ons uit om naar onze overtuigingen ‘te kijken’.  Onze levensfilosofie, zowel individueel als collectief is rijp voor verandering. Met Jupiter ook driehoek Uranus in 2020, wat we gekoesterd en opgebouwd hebben, onze verhoudingen tot elkaar en ten aanzien van ons planeet, kan nu getransformeerd worden.

In 2020 probeert Jupiter ons iets over de materieele wereld te leren. Hoe kunnen we onze aspiraties en onze ambities in de wereld manifesteren? De planeet Jupiter vertegenwoordigt de principes van o.a. groei, optimisme, geloof en rechtvaardigheid. Jupiter is in val in Steenbok – en toch blijft hij zijn rol als leraar vervullen. Met Jupiter krijgen we de kans om ervaringen op te doen, en we leren vertrouwen in het eigen kunnen te krijgen.  De planeet Pluto heeft o.a. met scheppingskracht, omwentelingen en met de wedergeboorte te maken. Om het stoffelijke te transformeren, trekt Pluto geest en ziel door de materie heen.

Pak je Kansen – Manifesteer je visie” is dan ook de titel van de eerste astrologie workshop van het nieuwe jaar. Deze Nederlandstalige workshop, geef ik samen met Faye Blake, op zondag 5 april, in Lumen, Amsterdam. In onze workshops, gaan we altijd op verassende wijze op zoek naar zinvolle antwoorden. Tijdens deze workshop, gaan we de overkoepelende Jupiter/Pluto thema’s uitpitten. Waar liggen de raakvlakken en wat gaat er mogelijkerwijze in het collectief om? In de middag is het thema ‘zelf ontdekking’, het thuiskomen bij jezelf, en het identificeren van ‘het gebied’ in de horoscoop dat voor ontwikkeling rijp is. Waar vinden we inspiratie en hoe maken we onze doelen zichtbaar en concreet?

Datum: zondag 5 April 2020
Tijd:
 10:30 – 17.00
Waar: LUMEN, Nieuwe Keizersgracht 58
Kosten: Euro: 95,=
Inclusief thee en koffie (geen lunch)

Aanmelden? Stuur een email naar Faye Blake: faye@asastrology.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Jupiter conjunct Pluto: Pak je kansen ! Manifesteer je Visie !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *