Waterman: Een Inspirerende Nieuwe Maan

Klaar voor een frisse start? Genoeg gehad van het eclipse seizoen en van Saturnus/Pluto in Steenbok? Met een beetje mazzel brengt de nieuwe maan in Waterman op vrijdag ons de kans op iets nieuws. Zelfs als er in de werkelijkheid niets verandert, de manier waarop we ernaar kijken is anders geworden. Lucht biedt altijd nieuwe perspectieven, brengt nieuwe ideeën te pas. We worden – als het ware – van de aarde opgetild en naar een andere toestand gebracht.

Vrijdag’s nieuwe maan staat haaks op Uranus in Stier, waardoor we baat bij een  onafhankelijke opstelling hebben. We hebben ruimte nodig om te experimenteren en met mogelijkheden te spelen. Een koppige ‘mindset’ wordt zeker gestraft. Het advies ? Waar het kan, ongeacht de situatie, probeer elkaar veel ruimte te geven.

Na de nieuwe maan staat Mercurius sextiel Mars. Mercurius in Waterman kan ideologisch, ingewikkeld, en bloed serieus zijn. Waterman is een vaste teken. Echter, de sextiel met Mars wekt energie op. Het boodschap kan verspreid worden, het komt als het ware aan.  Er is vrijheid in het denken. Een nieuw, idee kan winstgevend zijn. Vechten voor een ideaal. En.. Denkend aan die Zon/Maan/Uranus vierkant Uranus moeten we ook bereid zijn om onze eigen weg te volgen.

Kijk waar de nieuwe maan in je horoscoop valt. Dit gebied van je leven heeft een grote onderhouds beurt nodig. De bezem moet er doorheen. Deze week kunnen we op andere gedachten komen, waardoor we dit gebied van ons leven in een ‘nieuw’ licht zien.

Op donderdag hebben we Venus sextiel Jupiter. We hebben zeker kansen. In het collectief – kans op een doorbrak,  of de gelegenheid om op een constructieve manier (Jupiter in Steenbok) over vrede (Venus in Vissen) te spreken. Deze week zijn er ook kansen om extra geld te verdienen door creatief bezig te zijn. Venus/Jupiter …. het geld moet rollen.

Ik wens jullie een hele fijne nieuwe maan.

Elizabeth Hathway, MA, DFAstrolS, Horary Craftswoman (John Frawley school)
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW 1316.38.944.B01

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Waterman: Een Inspirerende Nieuwe Maan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *