Uurhoek Workshop: Ik heb een vraag…

Workshop Uurhoeken: Ik heb een vraag

Zondag 15 maart geef ik een workshop uurhoek astrologie in Gorssel. De workshop wordt georganiseerd door Joyce Hoen en Beatrice Boucher. 

Voor de duidelijkheid. Dit is een middag workshop – waarin de uurhoek vraag en de daarbij horende horoscoop huizen – een centrale rol spelen. Het gaat hier om een introductie tot uurhoek astrologie en de workshop is voor niet-ingewijden geschikt. Echter .. een aantal leuke en historische uurhoeken zullen de revu passeren.

Liz Hathway is opgeleid in de klassieke astrologie door de bekende klassieke astroloog John Frawley en behaalde de graad van Horary Craftsman.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *