Jupiter conjunct Pluto: Webinar in het Nederlands op 5 april

Beste astrologie liefhebbers,

Het kan jullie niet zijn ontgaan: het is Steenbok tijd! In het kader van de buitengewoon omstandigheden omtrent het coronavirus, is de Jupiter/Pluto workshop van zondag 5 april in Lumen, Amsterdam afgelast. Deze beslissing is ruim twee weken geleden genomen, en de mensen die zich voor de workshop hadden ingeschreven, zijn hiervan op de hoogte. Echter… ‘all is not lost’.

Het workshop gaat niet door … Daarvoor in de plaats bieden we –  Faye en ik – nu een webinar over de zeldzame driemalige conjunctie van Jupiter en Pluto in Steenbok aan. Deze webinar vindt plaats op ZONDAG 5 APRIL en de kosten van de webinar bedragen euro 35,=. Wil je meedoen ? Mel je je direkt aan. Hoe? Stuur een email naar: Faye Blake Cossar (faye@asastrology.nl) ovv Jupiter/Pluto webinar.

De webinar begint om 14.00 en bestaat uit 2 lezingen van elk een uur, onderbroken door een tien minuten pauze. Aan het einde is er ruimte voor vragen. Het eindigt om 16.30. De webinar vindt plaats via Zoom, een systeem dat met Skype of Facetime vergeleken kan worden. Om deel te nemen aan het gesprek, heb je een koptelefoon nodig, als je die niet hebt, kun je vragen/commentaar in de textbox intypen.

De oorspronkelijk titel van deze workshop was: Jupiter conjunct Pluto: Pak je kansen ! Manifesteer je Visie ! We hebben dat nu aangepast. De nieuwe titel is:

Corona: Pak de kansen ! Ja. Ja. Wij zien kansen in wat er nu gebeurt en delen graag onze visie met jullie, online, op 5 april. De horoscoop laat ook kansen zien. Welke? Denk en doe mee. Liz

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd. Bookmark de permalink.

7 Reacties op Jupiter conjunct Pluto: Webinar in het Nederlands op 5 april

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *