Saturnus/Pluto PowerPoint & Lezing

Saturnus/Pluto Workshop 12 mei, 2019 Amsterdam

Ik heb een recording gemaakt van mijn lezing over de conjunctie van Saturnus en Pluto in Steenbok. Het gaat om een lezing van een uur, met PowerPoint presentatie, opgenomen op zondag 12 mei 2019, tijdens de eerste Saturnus/Pluto workshop in Amsterdam. De voertaal is Nederlands. De kosten van deze lezing plus m4a recording, bedragen Euro. 20.

Mocht je belangstelling hebben, stuur mij een email naar: hathway77@hotmail.com

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Winkel, Winkel. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *