Liz Hathway Astrologie: Mercurius de koppelaar

Woorden zijn net magie – want zij brengen als het ware – alles in beweging. Met Mercurius in verbinding met de knopen as deze komende week – moeten we van onze woorden en gedachten bewust worden. We zitten in Jupiter/Saturnus/Pluto Steenbok seizoen – d.w.z. de focus ligt op het concretiseren van plannen, het doelgericht kunnen werken, en vooral het praktisch bezig zijn. Negatieve gedachten kunnen ‘het werk’ (wat dat ook moge zijn) verhinderen in plaats van bevorderen.

Lectures with Liz Hathway in Oxford

De  Zon staat vierkant Pluto op dinsdag en vierkant Jupiter op woensdag. Dit is sterk en krachtig energie. Jupiter blaast de dingen op en de Zon staat momenteel verhoogd in het sterrenbeeld Ram.  Deze combinatie kan zich in arrogant, dominant of neerbuigend gedrag uiten. Maar niet alles is wat het lijkt. We kennen allemaal wel van die mensen die zich erg zelfverzekerd voor doen en over zichzelf opscheppen. Echter de Zon in Ram lijkt vaak zelfverzekerder dan hij is. M.a.w. … arrogant gedrag … zeker met Pluto in beeld, zou een masker kunnen zijn om onzekerheid te verstoppen. Mijn advies ? Probeer spelletjes te doorzien. Doe er simpleweg niet aan mee.

In het weekend staat Mercurius sextiel Venus (op zaterdag) en Mars (op zondag). Mercurius staat momenteel in Ram – waar hij absoluut geen blaadje voor de mond neemt. Venus staat in charmante, flirterige Tweeling, en Mars in intellectuele, natuurbeminnende Waterman. Deze twee zoeken een manier om elkaar te vinden – en Mercurius is de boodschapper die deze twee planeten bij elkaar brengt. Mercurius is de koppelaar. Sextielen zijn kleine maar hele leuke aspecten. Zij bieden kansen die wij zelf moeten benutten. Dit kan een creatief, inventief, weekend worden.

In mijn vlog van deze week … bied ik meer inzicht in deze week thema’s. Altijd een astrologie opleiding willen volgen?  Check out mijn diensten.

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Mercurius de koppelaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *