Liz Hathway Astrologie: Mercurius vierkant Pluto – zelfbeheersing

Zon vierkant Saturnus: Adem door en beheers jezelf

Ik ben een daagje te laat en ga met de deur in huis vallen. Aan het begin van de week, krijgen we te maken met de Zon vierkant Saturnus. De Zon staat in wilskrachtige, conservatieve maar ook goedhartige en relaxte Stier – Saturnus staat in idealistische, eigenaardige Waterman. Beide planeten staan in vaste tekens wat bij mij een gevoel van impasse, diepe ontevredenheid, of pessimsme oproept. Er zit geen beweging in ! Vast of stil zitten roept weerstand op. Vastlopen in een gesprek. Iemand die je plannen dwarsboomt. Het idee van niet verder kunnen. Laat je je vooral niet op de kast jagen. Adem door en beheers jezelf!  Zelfbeheersing is iets die de Zon vierkant Saturnus heel goed kan doen.

Maan in Ram roept spanning op

Op woensdag staat de Maan in Ram haaks op Pluto en Jupiter en dit kan spanning oproepen. Op dit moment hebben we weinig speelruimte en dit brengt frustratie en irritatie met zich mee. Met Mercurius in Ram vierkant Jupiter en Pluto in het weekend, kan een al bestaande stress- situatie escaleren: dus vooral geen olie op het vuur goeien. Adem door en beheers jezelf 🙂 Dit is echt mijn matra voor de week !

 

Nieuwe Maan haaks op Saturnus conjunct Uranus

De nieuwe Maan op donderdag staat conjunct met Uranus en haaks op Saturnus. Het thema prikkelbaarheid wordt gecombineerd met originele ideeën. Er is veel innerlijke kracht aanwezig – gekoppeld met een gevoel van doorzetten.

Pluto station retrograde, Mercurius vierkant Pluto

Op zaterdag, de dag van de Pluto station retrograde, staat Mercurius vierkant Pluto. Het is heel belangrijk dat we goed op onze woorden letten, want de woorden die we gebruiken geven onze werkelijkheid vorm. Woorden hebben extra gewicht. Leer wat je zegt, zorgvuldig te kiezen. Mercurius is ook in Ram. Laat je woorden geen wapen zijn. Op zondag staat Mercurius ook vierkant Jupiter en de neiging om teveel te zeggen, of teveel door te drammen, is er gewoon. Zeg niets waar je later spijt van kan hebben.

De week eindigt met de Zon conjunct Uranus – eveneens op zondag. Doe je eigen ding en wees je zelf.

Fijne week allemaal. Heb je een vraag over je eigen horoscoop? Ik geef ook korte Skype consulten ! Voor informatie sms Liz: 0654721123

 

 

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Liz Hathway Astrologie: Mercurius vierkant Pluto – zelfbeheersing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *