Liz Hathway Astrologie: Zon opposiet Jupiter en Pluto

Deze week, staat de Zon in sensitieve Kreeft in oppositie met Jupiter en Pluto. De Zon is de archetype van de hero/heroine, en is een symbool van de eenheid/heelheid. Centrale vraag: Hoe gaan we met onze eigen autoriteit om ? Staan we steving in onze schoenen of is  er een neiging naar zelfoverschatting of grensoverschrijdend gedrag? Zien we onszelf als onmisbaar? Zijn we te behulpzaam of dienstbaar  ? Met Pluto  in beeld, krijgen we inzicht in het gedrag dat ons meer hindert dan helpt. De oppositie is een soort symbolische volle maan – die tegenstellingen zichtbaar maakt. Welke overtuigingen gaan onder een standpunt schuil? Wat verborgen is kan Pluto aan het licht brengen. Het helder zien van overeenkomsten en verschillen hoort hierbij.

Saturn pleasures: Own work

Water teken Kreeft heeft met gevoelens en met emoties te maken, met zelfbehoud en met het eigen gemeenschap. Pluto in Steenbok daarentegen is een symbool voor de onzichtbare, mens-vernietigend macht van big business en andere organisaties die geld, winst enz. boven het welzijn van de mens plaatsen. In het collectief dan de Zon – Pluto oppositie tot een ingewikkeld machtsconflikt leiden, tot het openbare maken van gevoelige informatie over een leider, of een groot bedrijf of tot een aandere situatie van acuut conflikt.  De energie van Zon/Pluto kan ook conflict oproepen tussen de kleine mens en de bureaucracy. Dit zie je zeker in situaties waar de bureaucracy niet meer – zoals het hoort – het volk dient – maar het volk in bedwang houdt.

In mijn vlog ook aandacht voor Mars in Ram conjunct Chiron.

Ik wens jullie een hele fijne week. Liz

Een astrologie consult kan je inspireren om dieper naar jezelf te kijken en kan je inzicht in je leven geven. Voor meer informatie over wat astrologie voor jou (je relatie, je werk, enz.) kan betekenen, email Elizabeth: hathway77@hotmail.com
Wenst u een consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, of via Skype/Facetime te boeken ? Sms: 06-54721123 (korte adviezen kunnen al vanaf euro 55,= incl. btw)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Zon opposiet Jupiter en Pluto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *