Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in Maagd

De astrologie v.d. week .. een blik vooruit.

De herfst equinox vind plaats volgende week, en donderdag aanstaande geef ik voor de Cosmic Intelligence Agency een twintig minuten durende ’talk’ over de energie van de herfst. Wat speelt er in het collectief? Waar moeten we opletten? Heb je belangstelling? Deze evenement is gratis en je kunt het op Facebook volgen – mits je lid bent van de CIA Facebook group. Je kunt zonder verplichtingen toetreden tot de groep. Hopelijk zie ik sommige van jullie dan. Alle informatie is op Facebook. The event is called: Equinox Panel – the next three months.

De harmonieuze verbinding tussen de Zon en Pluto deze komende week, geeft ons een kans om diep weg te snoeien. Dit kan ook een simpele vorm aannemen: wat dacht ja van de kledingkast sorteren, of een keuken la? Maar kan net zo goed groot uitpakken. Maagd is heel ordentelijk – dit wel/ dat niet. De Nieuwe Maan in Maagd op donderdag staat in driehoek met Saturnus en Pluto -en we mogen profiteren van onze eigen zelfkennis. Pluto is net een prive psycholoog – of wil dat graag worden. Wie oog heeft voor wat wel en niet werkt, en de nodige zelfdiscipline op kan brengen kan nu zowel geestelijk als fysiek in evenwicht komen. De Maagd energie nodigt ons uit om met zuivere intenties, aandacht aan ons eigen innerlijke leven te besteden. Maagd heeft een verband met het lichaam en met gezondheid in het algemeen. Een eenvoudige dieet, een goed ritme opbouwen, maakt oer sterk. Wat werkt voor ons en wat niet ? Wat kunnen we loslaten? De thema loslaten speelt zeker – want Venus staat aan het begin van de week – haaks op vrijbuiter Uranus die altijd opzoek is naar ’thrills’ en’vrijheid’.

Maar goed … Jupiter is direkt. Mars in Ram loopt retrograde. We zijn zelf een bron van wijsheid en van kracht. De tijd is rijp om dat te beseffen.

Liz Hathway Astrologer

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Liz Hathway Astrologie: Nieuwe Maan in Maagd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *