Op weg naar 2021… Wordt het janken of knallen?

Zo …. We zijn op weg naar 2021, een jaar vol nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen. In Nederland, zullen de eerste Tweede Kamer Verkiezingen* tijdens corona tijd plaatsvinden. In de UK – zullen mensen moeten leren omgaan met de nieuwe post Brexit werkelijkheid. Corona is (nog) niet van het toneel verdwenen en de impact van de virus o.a. op de economie, zal zich volgend jaar wel laten voelen.  Op donderdag zal ik mijn ‘bird’s eye view of 2021′ op mijn YouTube kanaal ‘astrovizier’ zetten. Hoe ziet de laatste week van het oude jaar eruit? Hoe nemen we afscheid van zo’n dramatisch jaar ? Wordt het janken of knallen? Wat de planeten betreft …  knallen want de laatste week van 2020 begint onder een Zon/Uranus driehoek 🙂

*(dank aan diegene die me op de foute spelling attendeerde ;))

Ja ja … Op maandag staat de Zon in Steenbok in driehoek met Uranus in Stier. Innovatie in werk. Een uitstekende dag (of twee) om de eindjes aan elkaar te knopen. Wie het nieuwe jaar met een schoon blad wil beginnen, kan goed gebruik maken van deze doortastend, sleur doorbrekende energie. Uranus wil graag iets nieuws verzinnen en de Steenbok staat vandaag voor open.

De Maan in Kreeft op dinsdag kan lekker opgelucht ademhalen. Nu Saturnus uit de Steenbok is vertrokken, heeft deze sensitieve en emotioneel betrokken Maan veel meer ruimte. De vorige Volle Maan in Kreeft viel in 2020, net een paar dagen voor de Saturnus/Pluto conjunctie, en op de dag van een maansverduistering. In vergelijking, is de Volle Maan in Kreeft op Woensdag een warm bad.

Fran Gipani – Bailey’s and Ice

Op woensdag staat Venus in speelse en vrijheidslievende Boogschutter in vierkant met Neptunus in het emotionele  en mysterieuze teken Vissen. Aan de positieve kant, een bijzonder creatief aspect die ook heel betrokken en meelevend maakt. Maar …. Het verlangen naar iets of iemand, het willen wegdromen, kunnen er wel voor zorgen dat fantasie en werkelijkheid door elkaar worden gehaald. Om te aarden, helpt dansen echt. Dus schoenen eruit, muziek erop en ga dansen. Het is bijna Oud/Nieuw … toch?

Op 1 januari is Mercurius sextiel Neptunus, traditioneel de dag van het nieuwe jaarsboodschap. Echter, deze energie kunnen wij zelf gebruiken om onze eigen intenties voor 2021 op te schrijven. Woorden hebben kracht. Op zijn engels gezegd ‘energy follows thought’.

Op zaterdag is er een grote vuur driehoek tussen Maan in Leeuw, Venus in Boogschutter en Mars in Ram. Dit is een fantastiche tijd voor allerlei soorten relaties, zowel met vrienden en familie als met collega’s, want de energie stroomt. De omstandigheden voor fysiek contact zijn weliswaar beperkt – echter dat verhindert niet dat we aan mensen denken, dat we mensen bellen, of Skypen, of Zoomen. Vuur is geestig,  zeer vooruitstrevend, super intuitief en aktief. Wie in het weekend een stevige wandeling maakt, zal merken dat de gedachten stromen, en dat er ’s nachts intens wordt gedroomd. Geweldig. Hou pen en papier naast je bed … en schrijf je dromen op.

Tenslotte …. De Zoom / Skype consulten gaan gewoon door. Je kunt mij mailen voor informatie over mijn diensten (hathway77@hotmail.com) Schroom niet.

Lieve mensen. Dank jullie wel voor alle steun in 2020. Ik wens jullie een gezond en gelukkig Nieuw Jaar ***

Lieve groet,

Liz Hathway Astrologer

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Op weg naar 2021… Wordt het janken of knallen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *