Liz Hathway: De Astrologie van de eerste week van 2021

Lieve lezers, mijn beste wensen voor het nieuwe jaar.
2021, de leeftijd van de volwassenheid. Vroeger, kreeg je met 21 jaar de sleutel van het huis ’the key of the door’. Heel symbolisch maar ook heel Saturnaal. Ik denk dat 2021 ons nieuwe kansen brengt┬á ­čÖé In mijn nieuwe jaar’s vlog .. heb ik het over de vaste tekens en hoe zij mij enerzijds een gevoel van stagnatie of stilstaan geven, en anderzijds, zeker als we een doel hebben, ons daarin kunnen ondersteunen. Vaste tekens geven niet op.. zij houden vol. Resultaten boeken.

Zo… Hoe ziet deze eerste week van het Nieuwe Jaar eruit?

Dinsdag staat Mercurius conjunct Pluto in de Steenbok. Mooi. Diepgang, diepgravend een bereidheid om in de eigen ziel te kijken. Wat motiveert jou? Waar wil je je tijd aan besteden? Tijd is ons kostbaarste bezit. Van de Steenbok mogen we onze tijd niet verkwanselen. Als we een doel hebben, weten we waarvoor we alles doen.

Na maanden lang in Ram te hebben gestaan, op dinsdag maakt Mars zijn ingang in aarde teken Stier. Er is een enorme tegenstelling tussen deze twee sterrenbeelden. Ram is enthousiast, begint veel maar heeft moeite met afmaken. Stier daarentegen kiest voorzichtig, bundelt zijn krachten achter een vastomlijnd doel, en gaat ervoor. Op Vrijdag komt Venus in Steenbok te staan en in het weekend, maken Venus en Mars een harmonieus en ontspannen aspect met elkaar. Fijne energie om mee te werken.

Minder ontspannen is zaterdag’s Mercurius/Mars vierkant. Vanaf vrijdag staat Mercurius in Waterman en Waterman en Stier kijken naar de wereld vanuit verschillende invalshoeken. Stier heeft alle vier de poten stevig op de grond – Waterman daarentegen ziet mogelijkheden en is abstract in het denken en handelen. Scherp. Woorden die snijden. Wellicht een ruzie. Een compromis zoeken lijkt mij de beste optie!

Een super week vind ik. Op vrijdag is er ook een mooi Zon/Neptunus sextiel. Sextielen bieden kansen al moeten we wel onze handen uit de mouw steken. Dit is een zachte, heldende, behulpzame energie. Aardse visoenen …..

Volgende week begin ik met een nieuwe project bij de Cosmic Intelligence Agency … meer nieuws daarover volgt snel…

Maar voor nu … Stay Safe … en nogmaals een Happy, Happy New Year ­čÖé

Liz Hathway Astrologer …

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *