Mars in Tweeling: Woorden als wapens? Een prikkelend debat?

Deze week verschijnt mijn blog een dag later dan je van me gewend bent. Mijn excuses hiervoor. Mensen die mijn YouTube kanal volgen, weten dat we gisteren met de energie van een grote lucht driehoek te maken kregen: Maan in Weegschaal driehoek Mercurius in Waterman driehoek de Noordelijke Maansknoop in Tweeling. En ja hoor, gisteren was – zoals we van lucht gewend zijn – een dag vol mogelijkheden. Lucht schept ruimte, ziet kansen en legt verbanden tussen allerlei bronnen en komt met relevante oplossingen voor ingewikkelde problemen. Lucht is analytisch en scherp van geest.

Maar lucht is ook communicatief, het gaat om het uitwisselen van informatie en ideeën, het verbreden en verdieping van de eigen kennis. Het vinden van je eigen volk,  mensen die denken zoals jij denkt. We kunnen dit thema in de maatschappij ook terugvinden in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. De stemwijzer sites en apps zullen druk bezocht worden.

Het thema communicatie loopt als een rode draad door de week heen. Op woensdag is Mercurius driehoek de Noordknoop en op donderdag komt Mars in Tweeling te staan. Mars in Tweeling prikkelt debat. We praten sneller en er zit vaart achter onze woorden. Nieuws verspreidt zich sneller. Woorden als wapens natuurlijk ook. Alles dat met communicatie in woord of in schrift, krijgt een energie boost. Op vrijdag is Mercurius conjunct Jupiter – terwijl de Zon in Vissen haaks op de Noordknoop in Tweeling staat. Er valt echt was te leren hier. Jupiter wil ons altijd verder helpen, ons wijzer maken.

Met aardig wat planeten in lucht, spelen we graag met mogelijkheden. Lucht vindt het wel heel lastig kiezen, omdat het graag uit verschillende opties kiest.

Ook deze week: Woensdag, is een hele goede dag voor persoonlijke relaties. De Zon staat driehoek de Maan en Venus verhoogd in Vissen – staat sextiel met Uranus in Stier.

Dat was het voor deze week. Lieve groet aan mijn lezers….. Liz

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Mars in Tweeling: Woorden als wapens? Een prikkelend debat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *