Nieuwe Astrologie Boeken … laat je inspireren Cheiron door Melanie Reinhart

Onlangs zijn er twee nieuwe boeken bij Uitgeverij Hajefa verschenen, graag breng ik deze titels onder jullie aandacht. ‘Cheiron De Weg Naar Heelheid’ van Melanie Reinhart is een ‘must read’ boek en deze vertaling van Anna van Dam is op het juiste moment verschenen. 

Voor liefhebbers van Chiron en de Centaurs, is Melanie Reinhart een bekende naam. Haar boek over Chiron, dat in 2010 in het engels verscheen, was een instant hit. Terecht ook, want het is echt een fantastisch boek.  Reinhart – geboren in Zimbabwe – is een astroloog, sjamaan, en ongeloofelijke verhalen verteller. Ik citeer nu van de Hajefa website:

“Dit boek is een volledig herziene versie van de eerdere uitgave die in 2006 in het Nederlands is verschenen.

Lijden maakt deel uit van ieders leven, maar in combinatie met wijsheid door en compassie voor onze eigen ervaringen kan ‘vergif een medicijn worden’. Zo ontwikkelen we het bewustzijn dat ons kan vergezellen bij en inwijden in nieuwe stadia van onze spirituele reis.

Met de ontdekking van Cheiron is een nieuwe dimensie toegevoegd aan ons begrip van hoe astrologie de reis van de ziel naar ontwaken weerspiegelt.

Dit boek is een onmisbare bron voor iedereen die op zoek is naar een beter begrip van de betekenis van Cheiron in de horoscoop. Melanie Reinharts werk biedt een zeldzame combinatie van nauwgezet onderzoek, vernieuwende inzichten, doordacht cultureel commentaar en geïnspireerde interpretaties, in haar onderzoek naar het archetype van de gewonde genezer of sjamaan.”

Het boek is te koop via de Hajefa website en kost 27.50 euro.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in boekrecensies en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *