Recensie: De Dwads: Zo hard als Staal Zo concreet als Stenen

Graag breng ik het net verschenen boek van de Belgische astroloog Zus Luyckx onder jullie aandacht:

‘De Dwads: Zo hard als Staal Zo concreet als Stenen’.

Het boek ziet er prachtig uit (chapeau Zus) en de vlot geschreven tekst geeft uitstekende informatie over o.a. het geschiedenis van de dwad, in de Hellenistische astrologie bijvoorbeeld de zgn. Dodecatemoria. De bijdrage van Jan Kampherbeek is ook het benoemen waard. Het boek geeft zowel heldere informatie over het moderne gebruik van de Dwads als over de opbouw van elke Dwad. Ik vind het een heel fijn boek, het nodigt je uit om naar de dwads te kijken en ze ook toe te passen. Het boek is een aanrader voor de Nederlandstalige astroloog. De Dwads: Zo Hard als Staal, Zo Concreet als Stenen, is enkel te koop bij de schrijver: Bestellen via eenvoudige mail naar zus.luyckx@telenet.be (Het boek kost € 26,00)Anyway… voor zo verre mijn korte samenvatting. 

Wil je een interview met Zus lezen? Kijk dan in de Faceboek groep: Astrologieblog Facebook Group

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Recensie: De Dwads: Zo hard als Staal Zo concreet als Stenen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *