Astrologie op de Zondag Middag: Pluto in Waterman – Game Changer

Als Steenbok (met zes planeten in de hoofdtekens) – verheug ik me op het vertrek van Pluto uit mijn sterrenbeeld. Beginnend met de vierkant op mijn radix Jupiter in 2 graden Weegschaal in 2009 – tot aan de conjunctie met de Zon van vorig jaar, heeft Pluto mijn horoscoop compleet ontmanteld en in mijn ogen, heeft Pluto zijn reputatie als brenger van transformatie ruimschoots waar gemaakt. Pluto maakt dingen zichtbaar, en zijn manier van transformeren gaat meestal gepaard met een reis door de onderwereld, een afrekening met de ‘ghosts of the past’, een confrontatie met leven, dood en met onze diepste existentieele angsten. In mijn praktijk en in mijn persoonlijke/professionele leven heb ik de nodige ervaringen opgedaan rondom het Pluto thema en al heb ik geen radix planeten in het 8e huis, sluit ik een 8e huis ervaring af.

Comfort en gemak zijn niet woorden die we voor Pluto gebruiken. Pluto is een opschudder die dingen aan het licht brengt, hij openbaart en dat kan bevrijdend zijn. Met Pluto moeten we bereid zijn de diepte in ons zelf op te zoeken, bereid zijn om ons zelf te verliezen om ons zelf terug te vinden. Pluto houdt verband met de ziel en met het lot, het idee dat er een voorbestemd weg bestaat. Pluto is een vrouwelijke energie die Liz Greene in haar boek over ‘Fate’ in verband brengt met de Moira (Klotho de spinster, Lachesis, die de levensdraad rolt of vast houdt en Atropos die de levensdraad doorsnijdt). Iets wat niet meer levensvatbaar is (een relatie, een job, een idee, een gekoesterde wens….) moet opgeofferd worden. Met Pluto maken we een reis door de onderwereld en met welke rijkdom keren we terug? De manier waarop Pluto ons bewustzijn binnendringt – doet denken aan de mythe van de verkrachting van Persephone: uit het niets, een kracht neemt ons over, macht en machteloosheid, niet om gevraagd en toch op ons pad.

Astrologie op de Zondag middag

Met het oog op Pluto in Waterman geef ik op zondag 4 september – een sessie met het thema Pluto in Waterman: Game Changer: Tips voor astrologen en transit adviezen

Zie je Pluto aankomen in jouw eigen horoscoop? Voor de zondag middag workshop, kan ik nog een aantal voorbeeld horoscopen gebruiken. Wil je hiervoor in aanmerking komen en ben je bereid jouw data met andere astrologen te delen, stuur dan aub jouw gegevens samen met de aanmelding. Indien ik jouw horoscoop ga gebruiken, neem ik uiteraard eerst contact op.

Deze middag begint om 14.00 en de kosten zijn 20 euro. De middag vindt plaats via Zoom. Als je op de dag zelf niet aanwezig kan zijn, de recording is een maand beschikbaar.

Door omstandigheden, is de mundane lezing die in mijn newsletter werd aangekondigd, tot november verplaatst. Aanmelden voor zondag 4 september gaat per email naar hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized, Workshops en getagd. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Astrologie op de Zondag Middag: Pluto in Waterman – Game Changer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *