What’s cooking? De kosmische keuken

In deze post, een update over mijn geplande Zoom lezingen/aktiviteiten.

De Pluto in Waterman mundaan lezing

De mundaan lezing over Pluto in Waterman, die door omstandigheden vorige maand werd afgezegd, vindt nu plaats op zondag 29 januari 2023 vanaf 2.30 tot 4 uur. 

Als Pluto Steenbok verlaat, passeert hij vijf keer het 0 graden Watermanpunt: op 23 maart, 11 juni 2023, op 21 januari, 2 september, en 19 november 2024. Gezien het feit dat de Jupiter/Saturnusconjunctie van 21 december 2020, ook op 0 graden Waterman viel, bezegelt Pluto met deze ‘long crossing’ de definieiteve overgang van de Jupiter/Saturnus-conjuncties van aarde naar lucht. Pluto confronteert ons altijd met wat niet langer werkt. Wat zijn de Waterman thema’s ? Wat werkt niet en welke omwentelingen kunnen we verwachten? Er is stof genoeg om over na te denken.

Indien je je hiervoor alvast in wil schrijven, dan kan dat via een email naar: hathway77@hotmail.com ovv Pluto in Waterman mundane lezing. (kosten 20 euro).

Het 9e huis: Dromen en Visoenen ingang tot het hogere


In de avond van dinsdag 13 december, van 20.00 tot 21.00 geef ik een lezing over dromen, visioenen en het 9e huis. Naar mijn idee worden deze twee thema’s niet vaak genoeg besproken. Het negende huis gaat niet alleen over reizen, hogere onderwijs, geloof en religie – het gaat ook over de hogere kennis die we onder andere d.m.v. onze dromen soms ontvangen. Dromen en dromers (zgn. visionaries) kunnen ons dwingen ons aandacht ergens te vestigen en ons direct in verbinding brengen met het hogere. In deze lezing, put ik uit historische bronnen. Ik vertel jullie over de droomtempels van Asclepius – en laat ik jullie zien hoe astrologie ons kan helpen om onze dromen te ontrafelen. We gaan ook naar een aantal technieken kijken om dromen te duiden.

De kosten van deze avond lezing bedragen 15 euro (aanmelden via email naar:  hathway77@hotmail.com)

Beide talks vinden plaats op Zoom. Indien je niet op de aangewezen tijd aanwezig kan zijn, krijg je een link naar de recording.

Wist je dat astrologieblog ook een Facebook Group heeft? De laatste tijd post ik vaker op Facebook dan op mijn eigen blog ! Echter, updates over de geplande lezingen zullen zeker in mijn newsletter en op de blog staan. Nogmaals, indien je belangstelling hebt voor een of beide talks – stuur een email naar hathway77@hotmail.com – ovv 
of Pluto in Waterman of
het 9e huis, dromen, visoenen (of allebei)
Het is een kwestie van wie het eerst komt het eerst maalt.

In December – datum nog niet bekend – geef ik een talk voor de Cosmic Intelligence Agency over de solstice horoscoop en de trends voor het eerste kwartaal van 2023. Exacte datum volgt.

Als laatste, wil ik jullie op ‘Timelords’, het gratis online tijdschrift van de Cosmic Intelligence Agency attenderen. Sindskort schrijf ik hiervoor een mundaan rubriek. In deze editie – een stuk over de horoscopen van Vladimir Putin en Xi-Jinping.

Ik wens jullie een hele fijne week. Tot horens, 

Liz

Elizabeth Hathway, Master of Arts in Cultural Astronomy and Astrology (with distinction)  DFAstrolS, Horary Craftswoman (John Frawley school)
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW-ID: NL001608263B46

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *