Lezing Dinsdag 13 december

Apollo doodt de Python - William Turner
Image wiki commons
William Turner – Apollo Killing the Python

Er is nog plek voor mijn Zoom lezing over dromen, visies en het 9e huis. In deze lezing op dinsdag 13 december om 20.00, neem ik een diepe duik in 9e huis thema’s die mijns inziens niet vaak genoeg aanbod komen. In dit prachtig schilder van William Turner – Apollo kills the Python. Apollo – symbool van de Zon – staat verhoogd in het 9e huis. Delphi – de meest belangrijke tempel van Apollo – is waar de pythia de beroemde priesteres van de god Apollo in Delphi, de bermoede orakels verkondigde.

Wil je meedoen aan deze avond dan is er nog plaats. De kosten van deze avond lezing bedragen 15 euro (aanmelden via email naar:  hathway77@hotmail.com)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in De Huizen, Uncategorized, Workshops en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *