Caroline v.d. Plas en het BBB

Dit stukje met bijbehorende horoscopen, verscheen eerder in de astrologieblog Facebook groep.

De horoscoop van de leider van de BBB – Caroline v.d. Plas is een noon horoscoop- en de genomen lokatie is Nijmegen – 13 km verwijderd van haar geboorte dorp (niet in SolarFire). Indien Caroline v.d. Plas na 6 uur ’s avonds geboren zou zijn – dan heeft zij Venus in Leeuw – wat ik wel passend vind. Mooi daar samen met Jupiter in de Leeuw – een krachtige vrouw. Recht voor haar raap – zoals boeren dat ook kunnen zijn. Zij is – net als Rutte – een van de Uranus/Pluto in Maagd generaties. The Children of the Revolution – geboren in de roerige jaren 60. Die energie dragen ze in zich – en dragen ze ook uit. Die conjunctie staat haaks op haar Tweeling Zon – dus haar angst voor aanvallen e.d. vind ik ook in de horoscoop terug. Zij gaat uiteraard wel de strijd aan – en roept wel wat op. De politiek is een gevaarlijk veld geworden.

Ook de Maan – die zeker in Stier staat – vind ik passend bij de partij die zij leidt.

Mercurius in Kreeft als heerser van de Tweeling Zon – warm, gehecht, geleid door gevoel, spreken vanuit de buik.

Nu even dit over de BBB – haar partij. Ik had het niet over hoe Mercurius in Kreeft over gevoel gaat.
Ziehier wat vooral voor lidmaatschap telt:. ‘het BBB gevoel’.
NRC 17 maart, 2023

De datum voor de eerste lid is in dit artikel in de NRC vandaag ook vermeld. Horoscoop -noon- Den Haag is afgebeeld. Sa/Pl conjunctie in Steenbok – haakt in op de t-vierkant van CvdP. Wordt een grote kruis in de hoofdtekens. Naar mijn idee een karmische signatuur. Het moest zo zijn.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie, Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *