De Eerste Vrijdag-avond Astrologie Club

Na jaren van stevige Pluto transits, heeft de overgang van Pluto naar Waterman – mij wel de rust en ruimte gegeven om te kijken naar wat ik met astrologie wil doen. Wat vind ik leuk om te doen? Vandaar het idee voor een maandelijkse vrijdag avond groep. 

De eerste avond vindt plaats op vrijdag 25 augustus en begint om 19.30

Wat wordt er op die avond besproken? De belangrijke astro van de maand
De Nieuwe en Volle Maan – eclipsen (als die er zijn) – planetaire ingressen. Minstens een mundane horoscoop (mundane astrologie is mijn passie). Als de avonden slagen – dan wil ik ook gast sprekers uitnodigen. Een goede basis kennis van astrologie is vereist. Ik wil geen tijd verspillen aan het uitleggen van eenvoudige dingen. ‘Wat is een conjunctie?’ bijvoorbeeld.

Deelname aan een avond kost daarom 12.50 per keer. De avond wordt opgenomen en alle deelnemers krijgen de recording. Dit betekent dat je ook achteraf de avond kan volgen.

Mogelijk onderwerpen eerste avond vrijdag 25 augustus

Mars nu heerser van de NK – komt op 27 augustus in Weegschaal
Uranus station en retrograde 29 augustus
Volle Maan 31 augustus
4 september Jupiter direkt
15 september nieuwe maan in Maagd
Mundane thema – val van Kabinet Rutte – horoscoop Nederland discussie
 
Die avond begint om 19.30 avond en eindigt omstreeks 21.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats op Zoom. Alle deelnemers krijgen de recording toegestuurd. Dus als je niet op de avond zelf aanwezig kunt zijn, kun je later de recording zien. Kosten van deelname: 12.50 pp

Jouw plek is definitiet als de betaling rond is: Email graag om te laten weten dat je komt.
Overboeken o.v.v. vrijdag avond club naar:
NL23ABNA0949614238, tnv Elizabeth Hathway, ter Amsterdam

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op De Eerste Vrijdag-avond Astrologie Club

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *