Vrijdag Avond Club: Venus in Weegschaal .. Balsem voor de Ziel..

De eerst volgende vrijdag avond club
Wegens een reis naar Engeland ben ik erg laat met de aankondiging van de volgende ‘astrologie op de vrijdag avond’ – die op 27 oktober plaatsvindt. Deze keer, wordt naar de station van Saturnus gekeken (4 november). Dit is een heel intens station – omdat het samenvalt met Mercurius in oppositie met Uranus en Maan opposiet Pluto. In de aanloop tot die nieuwe maan op 13 november, zijn Venus en Mercurius druk bezig. Op 8 november komt Venus in Weegschaal en op de 10e Mercurius in Boogschutter te staan. Tevens de nieuwe maan zelf is opposiet Uranus !!!! Er is meer dan voldoende gesprekstof. Wat de inhoud betreft, uiteraard besteed ik aandacht aan de verkiezingen van 22 november. Wat zal deze verkiezingen mogelijk brengen? Ik heb de horoscopen en we gaan samen kijken. Als er belangstelling en tijd is – kunnen we naar de situatie in Israel astrologisch bekijken.

 De avond begint om 19.30 –  inloggen begint 10 minuten eerder – vanaf 19.20. De meeting vindt plaats via Zoom –en de link naar de meeting wordt uiterlijk donderdag 26 okt. toegestuurd. De meeting wordt ook opgenomen en deelnemers krijgen de link naar de recording. Dus als je vrijdag er niet bij kan zijn, kun je het altijd later kijken.

Wil je aan de avond meedoen? Inschrijven: hathway77@hotmail.com
Kosten: 12.50 – overboeken naar:  Elizabeth Hathway o.v.v. vrijdag avond club naar:
NL23ABNA0949614238

De Ram/Weegschaal Knopen As
Een aantal van zullen mijn overzicht van het jaar 2023 op Zoom gevolgd hebben. In dat overzicht, had ik het over de Noordknoop in Ram en de Zuidknoop in Weegschaal. Ik noemde dit de ‘oorlog/vrede’ as. Meer specifiek, liet ik de horoscoop van Israel zien als een plek waar de energie mogelijkerwijs tot uiting zou kunnen komen. Ik schreef ‘Oorlog of vrede? Conflict of diplomatieke oplossingen ? Confrontatie. Als heersers van de knopen as zijn Venus en Mars belangrijk – de aspecten die ze maken enz. De Ram ingres 2024 bijvoorbeeld en de Weegschaal ingres 2023’.
Gezien de hoogoplopende spanning in het Midden Oosten, vind ik deze voorspelling heel treffend. Mensen zeggen vaak dat astrologen niet kunnen voorspellen – we kunnen dat wel – niet altijd – maar soms echt wel. Als ik terugdenk aan mijn eigen visie op de situatie waarin we zich nu bevinden – denk ik vaker terug aan mijn lezing ‘Crossing the Rubicon’ nog altijd te koop bij de Cosmic Intelligence Agency. In deze lezing, volg ik de conjunctie van Pluto over zijn ontdekkings-ascendant en zij IC (wat gebeurde er toen?) en uiteraard veel aandacht voor zijn opkomende conjunctie met zijn eigen radix descendant (oppositie ascendant) !! Heel krachtig crossing vandaar de titel van de lezing.

Venus in Weegschaal

Ik ben maar een Steenbok …. En het kost de Bok vaak moeite om het licht te zien. Wij staan bekend om onze zwaarmoedigheid 😊 Daarom verheug ik me op Venus in Weegschaal. Positief blijven is zo belangrijk. De ZK is momenteel in Weegschaal en al geldt dit niet voor het collectief – voor ons persoonlijk – is er een kans op verzoening en samenzijn. Venus in Weegschaal op de ZK kan een soort balsem voor de ziel zijn. Als we pijn dragen – ook met betrekking tot relaties die tot het verleden behoren en verbonden is met mensen die er allang niet meer zijn – is het belangrijk om die pijn liefdevol te dragen en ons zelf liefdevol te benaderen. Venus komt in Weegschaal op 8 november 2023. In Amsterdam op dat moment staat Boogschutter op de ascendant – Jupiter is heer 1 – en staat retrograde in Stier (het teken waar Venus thuis hoort). Pijn terzijde – het is belangrijk het licht te blijven zien. Ik denk dat we verdriet/pijn ook kunnen gebruiken om op een diepere niveau te leren loslaten. Alleen hierdoor kan er ruimte ontstaan voor iets nieuws.

Tot een volgende keer…..

Liz Hathway Astrologer – ter Amsterdam
Zie ook FB groep: Astrologieblog
En Liz Hathway Astrologer Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Events, mundane astrologie en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *