De opkomende Zonnewende is bijzonder interessant. Waarom?

De tijd gaat ongelofelijk snel. Aanstaande vrijdag is alweer de laatste vrijdag van de maand!!

Het is echt tijd om de informatie over de opkomende vrijdag avond astrologie club de wereld in te sturen. Deze avond vindt plaats via Zoom OP VRIJDAG 24 NOVEMBER– en begint zoals gebruikelijk om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. De Zoom link wordt op donderdag toegestuurd.

Deelname aan de avond kost 12.50. Je plek is definitief als het bedrag is overmaakt naar rekeningnummer: NL23ABNA0949614238 t.n.v. Elizabeth Hathway

Wat gebeurt er astrologisch gezien in december? Naweeën van de verkiezingen? Wat heeft de astrologie hierover te zeggen? Hier gaan we het zeker over hebben.

De zonnewende – die dit jaar op 22 december valt – is heel interessant. De Zon komt in Steenbok te staan op de dag dat er een nieuwe Zon/Mercurius cyclus van start gaat. De Zon/Mercurius cyclus begint onder de Merc. Retrograde conjunctie met de Zon en dat die conjunctie op de dag van de zonnewende valt, is bijzonder. Laat maar zo zeggen, dus ver deze eeuw, is dat geen enkele keer gebeurd. De zonnewende is opzich al een heel belangrijke horoscoop – maar door de conjunctie met Mercurius op de wereld as – krijgt de zonnewende een extra lading. Zon- hart – Mercurius – denk processen. Helder kunnen denken. Een doorbrak? Een periode van reflectie ? Oude jongeren? Dat wil zeggen, jongeren die zich zorgen maken, die wijs zijn, die over dingen nadenken. Ik vind Mercurius een bijzondere band met jongeren hebben. Welke invloed hebben jongeren op de verkiezingen gehad?

Verder nog… Hebben we de nieuwe maan in Boogschutter op de 13e en de Volle Maan op de 27dec (op de 28e staat Mercurius conjunct Mars, en Mars vierkant Neptunus !!!). Je zou dit een hele volle, volle maan kunnen noemen (en die valt in 4 graden 58 Kreeft).

Nog even Venus. Zij bezoekt twee tekens – op 4 december in Schorpioen en op 28 december in Boogschutter.

Alles bij elkaar opgeteld…. Genoeg om twee avonden te vullen.

Ik hoop jullie op vrijdag te ontmoeten.

Astro-groet,

Liz Hathway Astrologer

Zonnewende: let there be light

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie op de vrijdag avond, cursussen, horoscopen, mundane astrologie en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *