Uitspraak Marengo Trial

Gisteren in Amsterdam is er eindelijk een einde gekomen aan het Marengo-proces. De zaak tegen de hoofdverdachte Ridouan Taghi is op 11 maart 2021 onder een Saturnus in Waterman vierkant met Uranus in Stier, van start gegaan. Deze vierkant werpt spanning op tussen de rechtstaat en de ontwrichtende elementen in de samenleving. Dat de rechtzaak is begonnenn onder de Saturnus terugkeer van het land zelf, geeft aan hoe belangrijk het is geweest. Saturnus legt zwakheden bloot – en met zeker drie moorden aan het proces zelf te wijten – heeft het ‘systeem’ veel geleerd over de brutaliteit van de nieuwe onderwereld en hoe de staat zich daartegen moet bewapenen.

De horoscoop voor de uitspraak tegen de hoofdverdachte, is interessant. Pluto staat paal op de midhemel, en is net in een nieuwe teken, Waterman. De ontdekking van Pluto in 1930, wordt in verband gebracht met de opkomst van de mafia in de VS – en Pluto is niet voor niets in de mythologie aan de onderwereld verbonden. De rechtbank had het gisteren over ‘geweld als middel om angst te jagen’ en over de ‘ontwrichtende werking op de samenleving’ van Taghi en zijn cohorten. De angst is er ingeslopen – zegt men. Ik citeer: Hoewel de overheid successen boekt in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, blijft de drugshandel in Nederland floreren. “Er is zoveel mee te verdienen, dat er steeds weer andere mensen opstaan. Het is dweilen met de kraan open.”

In 2029 loopt Pluto over Saturnus in de horoscoop van Nederland. Hier zit wel een risico in voor wat betreft ambtelijk corruptie, denk omkopingen van sleutel figuren, afpersingen enz.. Pluto kan als duimschroeven werken. Pluto heeft ook met rijkdom te maken en met zulke waanzinnige bedragen aan de drugshandel te verdienen, is Pluto net het hoofd van de Hydra. Cut one head off, regrow two. Pluto in Waterman hier – zegt ook iets over de geheimzinnigheid en de enorme bewakingsapparaat rondom het gebouw zelf.

Volgens de NRC liveblog – is de uitspraak tegen Ridouan Taghi om 10.30 uitgesproken. Fijn dat het voorbij is .. maar tja .. zeker een zwart randje

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *