Ram Ingres 2024: Wat mundaan gedachten

De nieuwe maan van 10 maart, is een soort voorloper op de Ram ingres van 20 maart. Die NM valt tussen Saturnus en Neptunus in – en op 11 maart – maakt Venus haar ingres in Vissen. Deze NM is misschien ook een opportunity, een kleine kans om een nieuwe richting te kiezen. NM is nml. sextiel Uranus. Saturnus/Neptunus – afbraak en wederopbouw op basis van een nieuwe visie. De NM valt in de buurt van de Zon in de horoscoop van Nederland. Straks toch een extraparlementaire kabinet?

De Ram ingres (zie hieronder)
Een dag na de Ram ingres – staat Venus conjunct met Saturnus en Mars is dan op de plaats waar Venus in de NM horoscoop stond. Op 22 maart komt Mars zelf in Vissen te staan, en op 10 april is er een conjunctie met Saturnus.
Venus is niet de heerser van de Ram ingres horoscoop, echter, haar conjunctie met Saturnus valt op – eveneens de oppositie die de Maan met Pluto maakt. Die Maan is tevens ook – OOB en m.i. hangt er ‘iets extreems’ in de lucht. Hangt in de lucht? Ja. Mars staat eind Waterman – en is ongeaspecteerd. De verkiezingen in Rusland zijn net achter de rug (15-17 maart). Na de zichtbare protest rondom de begrafenis van Alexei Navalny, voelen mensen zich wellicht versterkt. Komen er protesten in Rusland tegen nog een ronde Putin? Die Mars staat wel opposiet de Maan in de horoscoop van Rusland. In de komende jaren, maakt Uranus zich ook op om diezelfde Maan te bombarderen. Maan in de horoscoop van de VS – staat ook eind Waterman. De Maan/Pluto oppositie valt ook over de VS nodal axis. Gaan ze sterker optreden ? Zich meer ‘bemoeien’ met de situatie in het Midden Oosten, Ukraine of elders in de wereld… China??

Deze ingres horoscoop is voor Amsterdam getrokken en gelukkig, is Nederland een fijn, secuur land. Een hoofdteken op de ascendant, wijst aan dat deze ingres horoscoop ook alleen voor een kwartaal geldig is, d.w.z. tot de ingres Zon in Kreeft. Echter, wat ik denk te zien is duidelijk. Deze ingres biedt geen soelaas aan mensen die nu al duidelijke onder spanning leven, en waar pijn en lijden nu al volop aanwezig zijn.

Liz Hathway Astrologer ter Amsterdam

Master of Arts in Cultural Astronomy and Astrology
DFAstrolS, Qualified Horary Craftswoman (Frawely School)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in maanfasen, mundane astrologie en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *