Zomer 2024: Venus Star Point workshop in Amsterdam

Desondanks de toenemende aandacht voor het Venus Star Point (het VSP), zelfs Happinez heeft het onderwerp te pakken, blijft de astrologie van het VSP nog altijd onder serieuze astrologie beoefenaars onderbelicht. Het wordt tijd dat daar verandering in komt.

Deze zomer komt de oprichter van de Cosmic Intelligence Agency en deskundige als het om de VSP gaat, Julija Simas, naar ons land. Op 13 juli 2024, geeft Julija een dag-workshop (in het engels) over het VSP in Amsterdam. Dit is echt een fantastische opportunity om je in een intieme groep en een prachtige setting in dit boeinde onderwerp te verdiepen.

Wat is het VSP ?
De conjuncties van Zo/Ve zijn onderdeel van een 8 jarige cyclus bestaand uit vijf Zo/Ve conjuncties. Deze vijf conjuncties zijn heel symetrisch en vallen over een langere periode in dezelfde vijf tekens. De conjuncties schuiven heel langzaam achteruit. Deze vijf conjuncties, nemen de vorm van een pentagram aan. Het pentagram (nummer 5 – quintile aspect) is een krachtig symbool dat we vaker tegenkomen in insignia, op vlaggen, enz.. In de beroemde tekening van da Vinci, staat het punt van het pentagram omhoog, afgebeeld in het lichaam van een man. Het pentagram is het symbol voor de mens en voor de kracht van de geest (spirit) om de materie te overstijgen. Daarnaast heeft het vijfpuntige ster een mystieke betekenis. Arielle Guttman, de grondlegger van de astrologie van de VSP omschrijft de vijf Zon/Venus conjuncties als sterrenpoorten, die veel energie in zich dragen en veel betekenis hebben. En dan heb ik het niet eens over de 40 dagen (ook een mystiek getal) dat Venus retrograde is, en haar reis door de onderwereld maakt. Je hoort mijn enthousiasme denk ik. Verder nog, is de planeet Venus zelf, geassocieerd met schoonheid, aantrekkelijkheid en intelligentie. Het zou zelfs op zelfvertrouwen/ zelf-liefde kunnen duiden. 

Deze workshop vindt plaats op een prachtige lokatie in Amsterdam Zuid. De groep zal klein en intiem zijn, zodat er ruimte is om tot het hart van het VSP in onze eigen horoscopen te kunnen komen. Er is geen online optie. Je moet echt naar Amsterdam komen wil je aan deze workshop deelnemen. De dag begint om 10.30 met een Venus invocation ritueel met Jeanette Groenendaal die veel tijd in de astrologische tempels van India heeft doorgebracht. Haar film DraMAYAma wordt momenteel veel in astro-kringen gedraaid.

Als agent van de Cosmic Intelligence Agency, krijgen lezers van mijn blog/newsletter een 10 procent korting op deze workshop.

DE PROMO CODE IS: LIZ10

Je kunt deze code invoeren voor dat je betaalt. Deze workshop is open voor iedereen maar lijkt mij bijzonder interessant voor mensen die astrologie lessen en opleidingen geven. Er kunnen maximal 25 mensen aan de workshop deelnemen. Wil je de workshop volgen, wacht dan niet tot het laatste minute om je op te geven.

Hopelijk treffen we elkaar in Amsterdam op 13 juli. Astro-groet, Liz Hathway Astrologer

Sumer is icumen in…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , , , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *