Venus Star Point: Workshop Amsterdam

In 2024, zijn er geen Venus retrograde periodes en met de NK in Weegschaal, krijgt het huis van de  transiterende NK wel een opkikker. In mijn eigen horoscoop, is dat huis 11 – het huis van o.a. vrienden, groepen, en uiteraard het toekomst perspectief. Het 11e huis heeft iets van: wat wil ik later als ik groot ben? Goede tijd om daar op te focussen. Daarnaast hebben sommige van mijn vrienden liefdevolle aandacht nodig. De transiterende knopen as heeft ook met groei kansen en leermomenten te maken. Met de ZK in Ram – hoe en wat kan je van onenigheid leren? Kort geleden heb ik knallende ruzie met een hele goede vriendin (40 jaar vriendschap) gehad. Durven ruzie te maken. Ging onze vriendschap alleen om de ‘vorm’ of hebben we echt wat aan elkaar? Achteraf gezien, was dit een ’touch base’ moment. Een moment van terugkomen tot de essentie van de vriendschap, en weer voelen en ervaren wat het nou echt voor ons allebei betekent. Elkaar opnieuw zien en voelen.

Het Venus Star Punt (VSP) Workshop in Amsterdam

Het meest recente Venus/Zon conjunctie in Tweeling (4 juni) viel in mijn achtste huis (thema’s rouw, verlies, overgave enz.). Omdat ik rondom de transitie van het VSP van Kreeft naar Tweeling geboren ben, ben ik sinds 1964 met het Tweeling VSP gebonden. Wat mij opvalt is dat ik in  Tweeling VSP periodes, met belangrijke 8e huis thema’s bezig ben. Op dit moment, gaat het om het verlies van mijn lieve hond Homer. Homer was 15 jaar en 3 maanden, toen ik hem op 5 juni, thuis heb laten inslapen. De vorig VSP in juni 2020 – viel samen met het overlijden van mijn oudste zus. Zo gaat het door. In juni 1980 definitief in Nederland (gemis van familie) enz. Ik heb ook een fascinatie voor 8e huis thema’s, die ik altijd in verband bracht met mijn Schorpioen asc. en Pluto paal op de MC. Maar het VSP/8e huis verband, is een soort openbaring. Wat zou dat kunnen zeggen allemaal? Vragen die ik op 13 juli ga stellen.

Zoals ik in mijn vorige newsletter aankondigde, komt Julia Simas deze zomer naar Nederland, Jules is de oprichter van de Cosmic Intelligence Agency en een deskundige als het om de VSP gaat. Op 13 juli 2024, geeft Julija een dag-workshop over het VSP in Amsterdam. Dit s een fantastische opportunity om het VSP te leren kenen. De lokatie in Amsterdam Zuid ademt de sfeer van Venus. Ik verheug me o.a. op het openingsritueel van Jeanette Groenendaal, een astroloog die veel tijd in de astrologische tempels van India heeft doorgebracht. De Navagraha ceremonie verzoekt de godin om de harmonie in ons leven te herstellen. Ik zie het zelf als een puja, en een gelegenheid om ‘in gesprek’ met de godin te gaan een. Haar energie te voelen en te verinnerlijken.

Deze workshop vindt plaats op een prachtige lokatie in Amsterdam Zuid en is inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee, hapjes en drankjes. De groep zal klein en intiem zijn, zodat er ruimte is om tot het hart van het VSP in onze eigen horoscopen te kunnen komen. Er is geen online optie. Je moet echt naar Amsterdam komen wil je aan deze workshop deelnemen. De dag begint om 10.30 met de Venus invocation ritueel. Zie horoscoop van de workshop hieronder (click on image to enlarge).
 
Als agent van de Cosmic Intelligence Agency, krijgen lezers van mijn blog/newsletter een 10 procent korting op deze workshop. Er is nog plaats.
DE PROMO CODE IS: LIZ10

Ik hoop sommige van jullie tijdens deze workshop in Amsterdam te ontmoeten. 

Liz Hathway – Astrologer

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in De Venus Weken, Uncategorized en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *