Liz Hathway

Drs. Liz Hathway, MA in ‘Cultural Astronomy and Astrology‘,  is een astroloog met ruim 30 jaar ervaring en veel passie voor het vak. Iedereen weet dat een astroloog horoscopen maakt –  maar astrologie kan zoveel meer voor jou betekenen. Liz is erkende lid van de beroepsvereniging ASAS. (Lees hier mijn privacy verklaring).

Liz doet geboorte horocopen en jaarprognoses maar geen toekomstvoorspellingen; Uurhoeken; Businessopdrachten o.a. oprichtingshoroscopen
Supervisie en verdiepings- lessen voor particuleren;
Lezingen voor kleine en grotere groepen; Workshops & cursussen;
Feesten; Huwelijkshoroscopen

Consulten via de telefoon en Skype behoren ook tot de mogelijkheden.

Enkele van mijn opdrachtgevers zijn:
televisiezender AT5 Amsterdam, Doubledutchevents, vrijplaatsen.com, Spiritueel Centrum de Roos, TopSieraden, welcometowink.

Liz verzorgt team building sessions op basis van de vier elementen: vuur, aarde, lucht en water. Deze teambuild wakkert de creativiteit van de deelnemers aan.
Waarom is creativiteit zo belangrijk eigenlijk?Albert Einstein citeerde: “Logica brengt je van A naar B, maar fantasie (creativiteit) brengt je overal”.

Liz maakt horoscopen voor bedrijven, die een uniek inzicht in het hart en ziel van een bedrijf geven.  Astrologie is HET middel om een bedrijf te helpen buiten de doos te denken en tot nieuwe inzichten te komen.

 

Als u een moment wilt kiezen om een transitie, het opstarten van een onderneming, een ritueel, of een huwelijk enz. te vieren, dan bent u bij Liz aan het goede adres.   Electie astrologie is een speciale tak van de astrologie en op dit gebied heeft Liz  veel ervaring opgedaan.

Liz is in te huren voor vrijgezellenfeesten op basis van de vier elementen. Spelenderwijs maken de deelnemers een uniek, persoonlijk geschenk voor de toekomstige bruid.
Liz is ook voor lezingen in te huren: schroom niet om te bellen voor informatie hierover.

Sinds kort maakt Liz ook korte video boodschappen om speciale wensen over te brengen. Denk aan de viering van 25 jaar huwelijk, een geboorte, enz.

Last but not least, Liz heeft als relatie-astrologe voor dating bureau OneHello gewerkt en biedt advies en inzicht aan mensen die een relatie hebben maar die problemen ervaren op emotioneel en/of sexueel gebied.

Een astrologie consult kan je inspireren om dieper naar jezelf te kijken en kan je inzicht in je leven geven. Voor meer informatie over wat astrologie voor jou (je relatie, je werk, enz.) kan betekenen, email Elizabeth: hathway77@hotmail.com
Wenst u een consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype te boeken ? Sms: 06-54721123 (korte adviezen kunnen al vanaf euro 55,= incl. btw)

Elizabeth Hathway, MA, DFAstrolS, Horary Craftswoman (John Frawley school)
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW-ID: NL001608263B46

Luister naar een interview met Elizabeth bij de HvA over de ‘Knowledge Mile” op Radio Amsterdam (vanaf de 25e minuut)

Een interview met Elizabeth op Vimeo over Astrology and Magic.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.