Liz Hathway

Een astrologie consult kan je inspireren om dieper naar jezelf te kijken en kan je inzicht in je leven geven. Voor meer informatie over wat astrologie voor jou (je relatie, je werk, enz.) kan betekenen, email Elizabeth: hathway77@hotmail.com
Wenst u een consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype te boeken ? Sms: 06-54721123 (korte adviezen kunnen al vanaf euro 55,= incl. btw)

Drs. Liz Hathway, MA in ‘Cultural Astronomy and Astrology‘,  is een astroloog met ruim 30 jaar ervaring en veel passie voor het vak. Iedereen weet dat een astroloog horoscopen maakt –  maar astrologie kan zoveel meer voor jou betekenen. Liz is erkende lid van de beroepsvereniging ASAS. (Lees hier mijn privacy verklaring).

Liz maakt geboorte horocopen en jaarprognoses; uurhoeken; businessopdrachten o.a. oprichtingshoroscopen, huwelijks en relatiehoroscopen (Liz heeft vier jaar als  relatie-astrologe voor dating bureau OneHello (nu Relatie Planet) gewerkt.)
Liz biedt ook supervisie en verdiepings- lessen aan voor particuleren en is in te huren voor lezingen voor kleine en grotere groepen; workshops & cursussen. Als u een moment wilt kiezen om een transitie, het opstarten van een onderneming, een ritueel, of een huwelijk enz. te vieren, dan bent u bij Liz aan het goede adres.   Electie astrologie is een speciale tak van de astrologie en op dit gebied heeft Liz  veel ervaring opgedaan.

Sinds kort maakt Liz ook korte video boodschappen om speciale wensen over te brengen. Denk aan de viering van 25 jaar huwelijk, een geboorte, enz.

Een interview met Elizabeth op Vimeo over Astrology and Magic.

Elizabeth Hathway, MA, DFAstrolS, Horary Craftswoman (John Frawley school)
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW-ID: NL001608263B46

 

Reacties zijn gesloten.