Workshops

Altijd meer over astrologie willen weten? Ik ben momenteel bezig met een audio opleiding. Voor informatie over deze audio opleiding, stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Een astrologie thema avond, een onderwerp met een groep uitdiepen, een prive les ? stuur een email: hathway77@hotmail.com

Liz is een ervaren spreker en workshop gever. Zij is tweetalig (Engels en Nederlands). In 2018 spreekt Liz op het  Krishnamurti Conference in Kolkata, India, waar zij een lezing zal geven over  ‘The Age of Aquarius’ (click hier voor een YouTube recording van die lezing). In juni 2018 spreekt Liz op het AA congres ‘Diamonds in the Sky’ in Oxford, UK .  Bent u op zoek naar een deskundige spreker die een verband weet te leggen tussen hemel en aarde? Dan bent u bij Liz op het goede adres.

Op 9 en 10 april 2016, vindt het jaarlijkse Congres van Astrologen plaats in Soesterberg. Dit jaar geef ik een lezing ‘De planeten als wegwijzer, de astroloog als gids’.

Op zaterdag 29 oktober 2016, geef ik een master class in mundane astrologie voor AstroGroningen. Meer details hierover binnenkort.

Reacties zijn gesloten.